Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy Rogalotti to firma MR Motors?

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam. Czy Rogalotti to firma MR Motors?

tak :wink4: :wink4:
Opublikowano

To dlaczego wszyscy posługują się nazwą/słowem Rogalotti? Przepraszam ze pytam ale poprostu nie wiem

Opublikowano

Bo ten kolega ma taki pseudonim na forum.

Opublikowano

ok spoko dzieki. A wiec jesli bede chciał wpasc do niego do warsztatu to jakoś się powoływać że jestem z klubu czy to nie ma znaczena? ogolnie wydałem już na auto 2000 zł i nadal nie chodzi tak jak bym chciał i nie chce olejnych pieniedzy w błoto wyrzucić ale jak polecacie ten warsztat to chyba ok bedzie

Opublikowano

ok spoko dzieki. A wiec jesli bede chciał wpasc do niego do warsztatu to jakoś się powoływać że jestem z klubu czy to nie ma znaczena? ogolnie wydałem już na auto 2000 zł i nadal nie chodzi tak jak bym chciał i nie chce olejnych pieniedzy w błoto wyrzucić ale jak polecacie ten warsztat to chyba ok bedzie

Pewnie że mów że jesteś z A4-klub.pl :) może jakiś mały rabacik dostaniesz :wink4:

Warsztat godny polecenia :good:

Opublikowano

a u kogo tyle wydałeś i za co konkretnie ?

Opublikowano

Na tarchominie najpierw w VTG potem Carservo Tarchomin a potem gdzies na okeciu niedaleko Cargo w sumie wydałem ok 2500 i nie działa jak powinno w tym 2 razy robiony program 136 KM jest ale szarpie w zakresie obrotów 1600 do 2000. Lipa na całego. mam dość napraw bo nie wierze że ktoś to naprawi. Przetraciłem kupe kasy i nie działa tak jak powinno [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 11:37_________________________________________________Jakieś dziury w rurze od intercooleera do silnika i wymiany przepływomierzy, czyszczenie wtrysków i 2 krotne robienie programu. Masakra

Opublikowano

potem Carservo Tarchomin a potem gdzies na okeciu niedaleko Cargo

:shocked::blink::shocked:

to nawet nie wiesz u kogo ? :decayed: a potem się dziwisz, że fura nie bangla

Zadzwoń do niego 694 046 807 Rogal

Opublikowano

Wiem u kogo robiłem ale ci mechanicy do d*py sie okazali [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 12:03_________________________________________________A czy ten Rogal jakoś na imie ma?

Opublikowano

www.mrmotors.pl

nick z forum juz znasz :good:

A czy ten Rogal jakoś na imie ma?

Jak każdy :wink4:

Opublikowano

o super ale mam zadzwonić i pytać o Rogala?

Opublikowano

o super ale mam zadzwonić i pytać o Rogala?

nie , to jest numer bezpośrednio do Rogala

Opublikowano

Przecież do niego właśnie się dodzwonisz wybierając ten numer więc o nikogo pytać nie muisisz.

Opublikowano

No tak ale ale witając się z człowiekiem którego nie znam mam powiedzieć siema Rogal?

Opublikowano

siema Rogal?

egzakli :good:

Rogal alias Witold :kox:

Opublikowano

tak to rozumiem. Witki to równe chłopy są

Opublikowano

szukam hamowni dla mojej a4 2,8 naped na 4 kolka,najlepiej z dolnego [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 14:00_________________________________________________witam,mam a4 2,8 z kompresorem vortech v1 i chcialbym to gdzies zhamowac,najlepiej dolny slask.moze ktos mi w tym pomoze

Opublikowano

Mysle ze we Wrocławiu maja 4x4 :)

Opublikowano

Cześć

Troche porobiłem przy aucie przez zime przygotowując je do ewentulanego podniesienia mocy(rozrząd, pompy, paski, sprzeglo, wieksze opony, hamulce)

Mam kolege który ma znajomego z projektu XS i za 800pln 2xhamowania podniesie mi moc. Może Ktoś poelcić inna firmę lub osobę która zrobi to dobrze i w miare w dobrych pieniadzach w okolichach krakowa?