Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze noszę się z zamiarem kupna A4 3.0 TDI Quattro i rzecz jasna trzeba będzie ją podkręcić do jakiś 280 kucyków i jakieś 560 niutków mam pytanie ile ta imprezka kosztuje??

Oczywiście wszystkim zajmie sie Rogal bo do warszawy z Leszna ok Poznania mam tylko 350km więc nikogo innego szukał nie będę, to jedyny tuner któremu pozwole grzebać przy moim aucie :)

Nie będę do niego pisał zeby nie zawracac mu gittary bo nie mam jeszcze auta ale chce wiedzieć ile ta zabawa mnie uczyni.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ze noszę się z zamiarem kupna A4 3.0 TDI Quattro i rzecz jasna trzeba będzie ją podkręcić do jakiś 280 kucyków i jakieś 560 niutków mam pytanie ile ta imprezka kosztuje??

Oczywiście wszystkim zajmie sie Rogal bo do warszawy z Leszna ok Poznania mam tylko 350km więc nikogo innego szukał nie będę, to jedyny tuner któremu pozwole grzebać przy moim aucie :)

Nie będę do niego pisał zeby nie zawracac mu gittary bo nie mam jeszcze auta ale chce wiedzieć ile ta zabawa mnie uczyni.

Napisz do Mirona w tej sprawie :wink4:

z tym że on u Compotów robił :gwizdanie:

Opublikowano

Witam

a co sądzicie o tym gostku ? : www.chiptuning.com.pl

cena 500zł, hamowanie..

Opublikowano

Ze noszę się z zamiarem kupna A4 3.0 TDI Quattro

a Ty nie miales kupowac a6? :gwizdanie:

Witam

a co sądzicie o tym gostku ? : www.chiptuning.com.pl

cena 500zł, hamowanie..

ja bym sie nie pchal tam,placisz za jakosc uslugi,a 500zl to podejrzanie malo :gwizdanie:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie jestem z dolnegoslaska posiadam a4 b5 1.9 tdi afn i mysle nad chipem co sadzicie o dynosofcie wrocław kogo polecacie pozdrawiam i dzieki

Opublikowano

Witam mam pytanie jestem z dolnegoslaska posiadam a4 b5 1.9 tdi afn i mysle nad chipem co sadzicie o dynosofcie wrocław kogo polecacie pozdrawiam i dzieki

myślę, że możesz sam przejrzeć temat z wykresami :rolleyes:

Opublikowano

Panowie a coś na terenie zachodnio-pomorskiego kogoś sprawdzonego ktoś poleci?

Jakis rok temu sie pytalem o kogos u nas w wojewodztwie ale nikogo nie bylo,watpie ze ktos sie pojawil,ja na wiosne wybieram sie do Gdanska do Roberta z Tune Up,Gdansk nie jest tak daleko a pewnosc ze auto dobrze zrobione :> no i mozna pozwiedzac :gwizdanie:

Witam, ja robiłem w Szczecinie u LEO :good: :good: :good:

chętnym udostępnie namiary na priv

u mnie wygląda to tak:

3b242f8d4fc8727emed.jpg

Opublikowano

dziwny ten wykres

Opublikowano

na tym wykresie nie robili testów serii...chyba... tylko od razu chip i pozniej druga proba,ktora niewiele wnisła nowego :/ ale i tak ładnie 115^ na 153 :) pozdro

Opublikowano

no pięknie :decayed: nie robili pomiaru serii, nie wiadomo czy robili chociaż logi ale doj**ali koksu i jest wynik na paintowskiej hamowni Vałtecha :decayed:

Opublikowano

Witam wszystkich.

Dla zainteresowanych u mnie to wygląda tak jak na załączonym obrazie.

Meq50.jpg

Opublikowano

Ośka, tylko program. Na razie jeszcze nie przetestowałem bo to świeża sprawa a trochę warunków nie ma ;)

Robiłem w MRMotors tak jak widać na wykresie ;)

Opublikowano

Witam,czy może mi ktoś powiedziec czy jest jakaś dobra firma w okolicy poznania i mniej więcej jaki jest koszt takiej usługi.

Opublikowano

Co do Poznania to już tu się wypowiedziałem u Robsona koksu tyle że 2 turbiny by obsłużyło w geko olewka totalna nawet po monicie więc sobie odpuściłem ,a z tego co wyczytałem to też gotowce wgrywają .Za radą obeznanego w temacie wybrałem Wrocław Dynosoft i jestem zadowolony.

Opublikowano

Ja polecam warsztat P. Dariusza Łaty w Majdanie Sieniawskim. Zamienił moją audi w pocisk.

P.S. Należy on do grupy GoodHope-Factor S.C.

P.P.S. Tuning B5 około 700zł :decayed:

Opublikowano

Czy ktoś z was ma namiar na jakiegoś dobrego chiptunera w Bielsku-Białej lub okolicach?

Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuję.

Opublikowano

compsport w bielsku

http://compsport.pl/

Opublikowano

dzięki za informacje .. a jakie macie zdanie o tej firmie ?? z góry dzięki

pozdrawiam

Opublikowano

Mateo masz może jakiś telefon do nich...Dzięki za info.