Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Klubowicze a macie moze kogos godnego polecenia w lubelskim? Oczywiscie oprocz fabryki mocy prezesa ;)

spanky Otwock

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie a co powiecie na V-tech Tuning S.C.ul. Bieżanowska 7130-812 Kraków - może się ktoś o nich wypowiedzieć czy warto zostawić u nich swoją piękność :) ?????

Opublikowano
Panowie a co powiecie na V-tech Tuning S.C.ul. Bieżanowska 7130-812 Kraków - może się ktoś o nich wypowiedzieć czy warto zostawić u nich swoją piękność :) ?????

ja bym omijał V-tech i jego wszystkie oddziały.

Opublikowano

Zgadzam sie...

Opublikowano

Więc co byście polecili i gdzie???? Tylko nie na pomorzu bo mam trochę daleko :)

Opublikowano

Zacznijmy od tego ile masz nalatane w aucie bo w Twoim modelu najsłabszym ogniwem jest sprzęgło...

Opublikowano
Zacznijmy od tego ile masz nalatane w aucie bo w Twoim modelu najsłabszym ogniwem jest sprzęgło...

Jak mam być szczery kolego to chciałbym podbić tiguana 2,0 tdi on ma 140 ps i nie jeździ a nalatane ma dopiero 60 000. A w mojej a4 te 170 ps na razie wystarczy - no może za jakiś czas będę podbijał ale na razie tiguan!

Opublikowano
ame-tuning.pl a co powiecie na temat tego tunera? Na podstawi wykresow, mam bliziutko do niego i sie zastanawiam
Opublikowano
ame-tuning.pl a co powiecie na temat tego tunera? Na podstawi wykresow, mam bliziutko do niego i sie zastanawiam

Odezwij sie do kolegi Daron7 z forum i on Ci fure ogarnie a jest z Twoich tam stron.

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

Jak mam być szczery kolego to chciałbym podbić tiguana 2,0 tdi on ma 140 ps i nie jeździ a nalatane ma dopiero 60 000. A w mojej a4 te 170 ps na razie wystarczy - no może za jakiś czas będę podbijał ale na razie tiguan!

Który to rok tego Tiguana??

Opublikowano

Odezwij sie do kolegi Daron7 z forum i on Ci fure ogarnie a jest z Twoich tam stron.

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

Który to rok tego Tiguana??

2010 rok a nalatane ma 60 000.

Opublikowano

Da radę na spokojnie zrobić:) EDC 17 sterownik tam siedzi.

Opublikowano
Da radę na spokojnie zrobić:) EDC 17 sterownik tam siedzi.

Kolego prześlij mi jakiś nr telefonu to zadzwonię i się dopytam.

Opublikowano

Poszukał bym kogoś innego, był tez temat jak komuś nie ogarnęli owerboost

juby_p nie wypisuj głupot i oszczerstw na mój temat !!!Nie ma takiej możliwośći żeby wyszło od nas auto po programie z przeładowaniem lub z innym problemem .....

Opublikowano

Poszukał bym kogoś innego, był tez temat jak komuś nie ogarnęli owerboost

juby_p nie wypisuj głupot i oszczerstw na mój temat !!!Nie ma takiej możliwośći żeby wyszło od nas auto po programie z przeładowaniem lub z innym problemem .....

Masz racje PRZEPRASZAM pomyliłem was z firmą z tego linku http://a4-klub.pl/wykresy-modyfikacjach-projekty-modyfikowanych-aut-119/b6-avf-myslicie-wyniku-prosze-komentarze-pozdrawiam-314619/

Także cofam co napisałem i już to skasowałem.

Opublikowano

Lepiej na chip podjechać do Warszawy do rperformance czy taki sam efekt uzyskam w Gdańsku w tune-up ? Silnik 1.9 TDI BKE, i jak wygląda to cenowo ?

Opublikowano

Efekt jest zależny od stanu silnika i osprzętu a nie od tunera.

Opublikowano

Wiem, ale chodzi mi o jakość wykonania, i diagnozę, wole dorzucić trochę kasy i mieć dobrze zrobiony w bezpiecznych granicach niż zapłacić mniej i mieć wyżylowany silnik, tak więc czy w obydwu firmach robią to porządnie ;-) ewentualnie gdzie możecie polecić w okolicach Trójmiasta, Olsztyna, ewentualnie warszawy firmę która to naprawdę fachowo robi ;-)

Opublikowano
Lepiej na chip podjechać do Warszawy do rperformance czy taki sam efekt uzyskam w Gdańsku w tune-up ? Silnik 1.9 TDI BKE, i jak wygląda to cenowo ?

Wolałbym jechać do Tune-up

Opublikowano

A jak to wygląda u nich cenowo diagnoza samochodu i chip ?

Opublikowano

Zadzwoń do Roberta powołaj się na A4 klub i się dogadacie.