kuzia1 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 witam! mam problem z ayskakujaca kontrolka AIR BAG bylem w serwisie i wyskoczylo cos tam o bledzie czujnika czy sterownika po stronie kierowcy, gosc skasowal bląd (i mnie na 40zl)i błędzik po kilku dniach wyskoczył znów nie wiecie co to moze byc ??maszyna 1,8 z 98 Podpowiedcie co z tym zrobic No i druga sprawka sluchajcie moze ktos orientuje sie jakie oprogramowanie wybrac do audi a4 avant 1,8 20v z 98 roku. Jestem zielony w te klocki takze jakby sie dalo pomózcie skad mozna ewentualnie takie cos sciagnac (na allegro sa do kupienia ale...CCC) jakby ktos cos wiedzial prosze o wiadomosc, ewentualnie link>DZIENX
pre_pl Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 jaki kabel, jaki soft masz już na forum - również w FAQ : http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=4810
kuzia1 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no wszystko fajno wiem wiem tylko, ze ja total zielon jestem Sciagnąl bym to netu tylko...ze ...wyswietla sie tyle tego ze po prostu szok w trampkach.
adamq Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jeżeli chodzi o soft, to VAG-COM 311-2 powinien w zupełności wystarczyć. Jeżeli chodzi o interface, to zapraszam na stronę www.viaken.pl - tam masz dużo interfejsów. Kup sobie jakiś KKL (na USB też dobrze pracują...)
Rekomendowane odpowiedzi