wustyle Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 wustyle - nie bierz personalnie tego co napisałem, ale ogólnie (jak zauważyłeś) ubolewam nad poziomem tego, co otacza nas z każdej strony. Jako muzyk pewnie też to rozumiesz. rozumiem co chciales powiedziec, nie biore tego do siebie i doskonale wiem co masz na mysli piszac, ze ubolewasz nad poziomem tego co nas otacza wolalbym nagrac partie gitar w Panterze albo Biohazard
loco87 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kiedy to hh coś znaczył....będzie się sprzedawać...omg jak to jest wyznacznik w tym gat. to dziekuje. Posłuchajcie lepiej Wysokeigo Lotu.... To co pokazałes to chłam w kat. hh. Ale eldo ziomeczki i ten taki smieszny co niby rapuje a spiewa (z ta laska ze "zbyszka" 3 cytryny) znakomicie się dopasowywuje. PT: Będzie kasa Przy wódce to mi pasują weselne na czele z bella mari i panią walendziuk...to też siada
wustyle Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 no ale wlasnie o to chodzi wwo jest odlozone chwilowo na polke ten projekt jest zrobiony po to, zeby od hh na chwile odpoczac i to oczywiste, ze sie moze nie podobac, ale nie porownuj tego do wwo i hh pamietasz co sie dzialo jak Cher nagrala plyte "dance"? caly swiat przecieral oczy
loco87 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zresztą tutaj macie kawałek z przekazem.... http://asiente.wrzuta.pl/audio/7wOmjldcYmO/juras_wigor_-_bilet_w_jedna_strone Fajnie ze wolicie tamto sluchac.................................. PS> Jak nie idzie mu sprzedaż plyt to niech zrobi cos dobrego albo niech zejdzie ze sceny i zachowa marke.... Takie moje zdanie :]
kosiniak Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dla mnie to takie hmmmmmmmmm, czyjes.........wzorowanie takie na W aucie i do tego slabe.........
wustyle Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 no wzorowanie, bo jedker wlasnie zrobil "w aucie", czyli wzoruje sie na sobie [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 19:27_________________________________________________ Zresztą tutaj macie kawałek z przekazem.... http://asiente.wrzuta.pl/audio/7wOmjldcYmO/juras_wigor_-_bilet_w_jedna_strone Fajnie ze wolicie tamto sluchac.................................. PS> Jak nie idzie mu sprzedaż plyt to niech zrobi cos dobrego albo niech zejdzie ze sceny i zachowa marke.... Takie moje zdanie :] i ja szanuje Twoje zdanie
talib1990 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 kawałek bardzo fajny.. nie typowy rap dla " ziomków " ale rytmiczna piosenka wpadająca w ucho.. takie pytanie czy przy nagraniu miał jakiś udział Bosski Roman ? bo taki styl troszke podobny do niego
moskal Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 wolalbym nagrac partie gitar w Panterze albo Biohazard W końcu napisałeś coś "mądrego"
PRZEEMAS Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zresztą tutaj macie kawałek z przekazem.... http://asiente.wrzuta.pl/audio/7wOmjldcYmO/juras_wigor_-_bilet_w_jedna_strone Fajnie ze wolicie tamto sluchac.................................. PS> Jak nie idzie mu sprzedaż plyt to niech zrobi cos dobrego albo niech zejdzie ze sceny i zachowa marke.... Takie moje zdanie :] Czy ktos wspominal ze to ma byc "rap" z przekazem? Wez poczytaj najpierw co sam Jedker mysli na temat tego projektu http://www.zipsklad.boo.pl/viewtopic.php?t=488 a potem udawaj znawce hh i zarzucaj linkami. Jak chcesz to moge ci dac 1000 takich liknow z kawalkami z przekazem ale nie o to tu chodzi... MONOPOL TO NIE JEST HIP HOP, TO JEST MAIN STREAM(czyli glowny strumien w wolnym tlumaczeniu top muzyki popularnej- to jakby ktos nie kumal ocb) Pozdrawiam.
loco87 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 nigdzie nie pisalem ze jestem znawcą(choc chlopaki z wysokiego za pare stowek robia mega miazge i nie chca slyszec ze za wiekszy hais wystapia na byle czym i z byle kim nie szanowanym w srodowisku ) wwo robil to co trzeba a teraz emmmm :gwizdanie: wole przemilczec pod czym sie podpisuje.... Jak rap to przekaz jak ma to byc jakis tam pop do radia to bardzo prosze jest mezo eldo doda i 3 cytryny imo chodzi wyłącznie o kase każdy ma swoja renome jak wpadnie w trans robienia takich "kawalków" to na 95% przepadl w środowisku Jak wczesniej pisalem nie znam się patrze na to z boku i malo mnie to obchodzi ale jednak troche to boli...
PRZEEMAS Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 mezo eldo doda i 3 cytryny No eldo akurat nie przypisalbym do tej elity...
wustyle Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 mezo eldo doda i 3 cytryny No eldo akurat nie przypisalbym do tej elity... tez nie wiem co eldo robi w tym towarzystwie...
Gość mmcv Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Panowie Eldo to wg mnie jeden z najlepszych HH w PL. Prosze chocby przesluchac ostatnia plyte i 2 poprzednie + Grammatik. Takze Eldo nie wsadzajcie miedzy ludzi jak mezo ...bo to lekka paranoja jest. Gdzie mezo ze swoim pseudo flow a gdzie Eldo... -teksty pisane z duzym przemysleniem nie o d*pie maryny, wypasne bity Daniel Drumz, bitwy w Obroncach i mozna by jeszcze dlugooo wymieniac. Co do Jedkera bardzo szanuje jego cala tworczosc zwiazana ze scena Warszawskiego HH i oczywiscie wszystkie wspolne projekty z WWO. Daleko mu do Sokola, ale ta konkretna piosenka jset zrobiona troche dla funu troche na przekor i troche kontynuacja "w aucie" - zreszta genialny pomysl z frankiem kimono + teledysk . Osobiscie mi kompletnie nie lezy ale zapewne jakis sukces komercyjny odniesie. Wustyle fajnie ze bedziesz sie udzielal wtym projekcie :good:
talib1990 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wustyle pochwal sie w których kawałkach brałeś udział ) i czy w koncu mozna Cie zobaczyc na teledysku ? a tak IMO Product of Poland jest zajeb...a pozdro dla Ciebie
KOval81 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Kawałek bounce'owy i dla bani rzeczywiście może zrobić furorę, bo taka lipa jest teraz w modzie, a przede wszystkim wpada w ucho jak disco polo :> nie ma co się spuszczać nad tym, że WWO robiło takie a nie inne kawałki, a teraz dla odskoczni i kasy zrobiło coś innego. Nie jest powiedziane, że całe życie trzeba robić jedno i to samo. Ludziska będą skakać i słuchać na leżakach na plaży i o to chodzi Nie mój styl, ale sympatyczne Wu - chwal się riffami
Thom4s Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 ale to nie hh - kumasz? Jasne że nie hh, to jest hiphopolo. Rozumiem, że jest kryzys, ale żeby aż tak pod publiczkę robić muzę żeby tylko się sprzedała... A taki styl, czyli totalny kicz w Polsce schodzi najlepiej, bo wytwórnie boją się inwestować w ambitne projekty ze względu na ryzyko "wtopy". Dlatego w kraju nad Wisłą rządzi Rubik, Ich Troje, Feel, Doda itp. Chcesz zarobić rób kicz albo w stylu wyżej wymienionych. Dobrym przykładem jest niezależny Behemoth, który został sławny w Polsce dopiero jak Nergal zaczął być z Dodą gdzie wcześniej nikt nie wiedział co to jest i z czym to się je oprócz zamkniętego grona subkulturowego. Na zachodzie a szczególnie w stanach są bardzo popularni i dzięki nim wielu amerykanów dowiedziało się o takim kraju jak Polska. Chylińskiej też chyba hajsu mało, po sukcesach Kombi nie chciała być gorsza i już ma platynę :gwizdanie: Polski rynek muzyczny to jedna wielka żenada.
Rekomendowane odpowiedzi