rafalekx Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 fura nie ma co programik zrobiony, fajne mody ja zbieram $ na program [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 19:43_________________________________________________a fis trybi już dobrze ?? Dzięki Na FISie nadal "sensor", nie ma kiedy tego zrobić Dzisiaj wreszcie udało mi się założyć osłony pod silnik, wsio jak trzeba, na ori spinki W aucie zrobiło się zdecydowanie ciszej Z ostatnich modów przybył tylko wzmacniacz i subik 25 cm w bagażniku :gwizdanie: A dokładniej w zabudowie w kole zapasowym - tak że kuferek nadal pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 fura nie ma co programik zrobiony, fajne mody ja zbieram $ na program [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 19:43_________________________________________________a fis trybi już dobrze ?? Dzięki Na FISie nadal "sensor", nie ma kiedy tego zrobić Dzisiaj wreszcie udało mi się założyć osłony pod silnik, wsio jak trzeba, na ori spinki W aucie zrobiło się zdecydowanie ciszej Z ostatnich modów przybył tylko wzmacniacz i subik 25 cm w bagażniku :gwizdanie: A dokładniej w zabudowie w kole zapasowym - tak że kuferek nadal pusty dobrze ze masz w kole odrazu lepiej wygląda bo taka typowa tuba to tylko miejsce zagraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 dobrze ze masz w kole odrazu lepiej wygląda bo taka typowa tuba to tylko miejsce zagraca Własnie tego "zagracenia" chciałem uniknąć i w kuferku jest pusto tak jak było Wzmak poszedł w boczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 dobrze ze masz w kole odrazu lepiej wygląda bo taka typowa tuba to tylko miejsce zagraca Własnie tego "zagracenia" chciałem uniknąć i w kuferku jest pusto tak jak było Wzmak poszedł w boczek bose sobie zainstaluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 dobrze ze masz w kole odrazu lepiej wygląda bo taka typowa tuba to tylko miejsce zagraca Własnie tego "zagracenia" chciałem uniknąć i w kuferku jest pusto tak jak było Wzmak poszedł w boczek bose sobie zainstaluj Bose to G.. w B5 przy sprzecie firmowym, bo jak moze zagrać głosniej i lepiej głosniczek 10 od 25 cali :gwizdanie: znaczy centymetrów Rafalekx weź no zrób pare fotek tej zabudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dobrze ze masz w kole odrazu lepiej wygląda bo taka typowa tuba to tylko miejsce zagraca Własnie tego "zagracenia" chciałem uniknąć i w kuferku jest pusto tak jak było Wzmak poszedł w boczek bose sobie zainstaluj Bose to G.. w B5 przy sprzecie firmowym, bo jak moze zagrać głosniej i lepiej głosniczek 10 od 25 cali :gwizdanie: Rafalekx weź no zrób pare fotek tej zabudowy Ty 25 cali :polew:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 11:46_________________________________________________ fura nie ma co programik zrobiony, fajne mody ja zbieram $ na program [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 19:43_________________________________________________a fis trybi już dobrze ?? Dzięki Na FISie nadal "sensor", nie ma kiedy tego zrobić Dzisiaj wreszcie udało mi się założyć osłony pod silnik, wsio jak trzeba, na ori spinki W aucie zrobiło się zdecydowanie ciszej Z ostatnich modów przybył tylko wzmacniacz i subik 25 cm w bagażniku :gwizdanie: A dokładniej w zabudowie w kole zapasowym - tak że kuferek nadal pusty dobrze ze masz w kole odrazu lepiej wygląda bo taka typowa tuba to tylko miejsce zagraca no bo tuba to scierwo, skrzynka jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 lepiej głosniczek 10 od 25 cali :gwizdanie: Ty 25 cali :polew: On na architekturze wybacz mu jemu cale z cm się mylą :gwizdanie: no bo tuba to scierwo, skrzynka jest ok Ale przecie u mnie też daje radę nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ty 25 cali :polew: pijany byłem :polew: miały być centymetry ale wyszły cale no ale wiadomo o co chodzi On na architekturze wybacz mu jemu cale z cm się mylą :gwizdanie: No ale fotki byś zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ty 25 cali :polew: pijany byłem :polew: miały być centymetry ale wyszły cale no ale wiadomo o co chodzi On na architekturze wybacz mu jemu cale z cm się mylą :gwizdanie: No ale fotki byś zrobił czekamy na te foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No ale fotki byś zrobił czekamy na te foty mata dzieci To moje nowe audio - pięknie gra znaczy śpiewa :gwizdanie: Fota z rezania, jutro może zrobię normalne Yyyy ta postać w kuferku to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 :polew: widać zestaw spiewajacy bardzo konkretny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 :polew: widać zestaw spiewajacy bardzo konkretny :polew: Śpiewa gra i tańczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4 110 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ogólnie ładna furka i widać że zadbana. mi to drewno jakoś się nie widzi ale to rzecz gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 No Rafał słyszałes juz wiesz co robić :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ogólnie ładna furka i widać że zadbana. mi to drewno jakoś się nie widzi ale to rzecz gustu. Dzięki A co do drewna... Jak szukałem auta to też zawsze drewno omijałem szerokim łukiem, ale jak trafił się ten samochód to drewno mi kompletnie nie przeszkadzało, a jak zacząłem nim jeździć to nawet się przyzwyczaiłem i do tej kolorystyki wnętrza nawet jakoś pasuje I to nie jest rzecz którą bym chciał jakoś koniecznie zmienić No Rafał słyszałes juz wiesz co robić :kox: Był plan jakiś czas temu, ale chyba sobie daruję. Mi to drewienko jakoś specjalnie nie przeszkadza A nawet powiedziałbym że pasuje do kolorystyki wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ogólnie ładna furka i widać że zadbana. mi to drewno jakoś się nie widzi ale to rzecz gustu. Dzięki A co do drewna... Jak szukałem auta to też zawsze drewno omijałem szerokim łukiem, ale jak trafił się ten samochód to drewno mi kompletnie nie przeszkadzało, a jak zacząłem nim jeździć to nawet się przyzwyczaiłem i do tej kolorystyki wnętrza nawet jakoś pasuje I to nie jest rzecz którą bym chciał jakoś koniecznie zmienić No Rafał słyszałes juz wiesz co robić :kox: Był plan jakiś czas temu, ale chyba sobie daruję. Mi to drewienko jakoś specjalnie nie przeszkadza A nawet powiedziałbym że pasuje do kolorystyki wnętrza nie pierlod cycku widziales co mam w srodku? pakuj alcantare na dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 nie pierlod cycku widziales co mam w srodku? pakuj alcantare na dekory A ja chyba żem wpadł na innego pomysła Powiem Ci dzisiaj na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 nie pierlod cycku widziales co mam w srodku? pakuj alcantare na dekory A ja chyba żem wpadł na innego pomysła Powiem Ci dzisiaj na spocie nawijaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 futro z dzika na dekory:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 futro z dzika na dekory:D z mysich psitek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi