sokolnh Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 felgi bdb, opony sezon, dwa gumy jeszcze troche jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 przespie sie z tym;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 przespie sie z tym;) Ty się zdecyduj albo chcesz kupić albo sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 hehe chce sprzedc swoje i kupic jakies eSowe;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 moje tez sa na sprzedaz jak cos ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 moje tez sa na sprzedaz jak cos ;p chyba powinienem zmienić temat tego wątku na: "kupię/sprzedam/zamienię/oddam felgi 17" Sorry Nowak ale Twoich jakoś nie widzę u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Panowie... bez OT. Zrobcie sobie lepiej konferencje na gadulcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longerek Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 nic bardziej mi się nie podoba w aucie jak to drewno po prostu masakrycznie. Wsiadając do niego czułbym się jakbym wsiadał do jakiegoś zabytku. Ale tak to furka ok zresztą jak każde audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 longerek spoko :> Też tak mówiłem jak nie miałem, jak kupiłem autko to się do tego przyzwyczaiłem. Poza tym skoro mi nie przeszkadza to po co mam to zmieniać. Inna sprawa, że każdy ma inny gust i jak najbardziej miałeś prawo do takiej opinii (dziwię się że nie znalazłeś więcej takich "masakrycznych" rzeczy w moim aucie po tym jak ja wystawiłem opinię o Twoim aucie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ciekaw jestem kiedy ten srebrzany pażdzierz pojawi sie na avusach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Solar cicho się umyje się założy się foto strzeli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Również jestem ciekawy jak będzie wyglądał srebrny avant na avusach. Coś mi się wydaje że to tylko "przyklepie" mój wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 pierwszy post -> nowe fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 I jest pięknie Wiedziałem że będą się ładnie komponować ze sreberkiem Czekam na bardziej "ustabilizowane" fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czekam na bardziej "ustabilizowane" fotki hyhy będą ale za jakiś tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ładnie sie prezentuje felga na Twojej srebrzance fajne fele masz znaczy sie miałeś bo je rekwiruje na wojewódzkim spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 znaczy sie miałeś bo je rekwiruje na wojewódzkim spocie pomarzyć zawsze możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 przy konkurencji zmiany koła zmienią właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi