mrogal Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Rafalekx pokazuj starego nowego mokrego zenona :kox: no wlasnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Rafalekx pokazuj starego nowego mokrego zenona :kox: no wlasnie :gwizdanie: Po pierwsze to WIELKIE podziękowania i ukłony dla mrogala :notworthy: Odwalił kawał dobrej roboty i za to należy mu się kilka gwiazdek pod nickiem 10 godzin dłubania i oto efekt psika, sika i to jak aż cały samochód zabryzgany A oto ten cały wytrysk o którym mowa (fota jeszcze bez zenka, robiona na szybko komórką zaraz po założeniu) Jeszcze raz mrogal DZIĘKI A no i podziękowania do Solara za pomoc przy rezaniu i użyczenie garażu na to całe zajście A za kilka dni nowe budziki z... FISikiem :gwizdanie: I wtedy może nowe foty, nie licząc fot felg, bo jakiś skur#ysyn zaje$ał dekielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Teraz jeszcze samopoziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Teraz jeszcze samopoziom jest nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ktos kto jedzie z przeciwka na pewno zauwazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ktos kto jedzie z przeciwka na pewno zauwazy ykku lampki są ustawione tak jak trzeba Gdy jest potrzeba pokrętło w dół i nikt nie dostaje po oczach. Ale jak znowu stracę dowód bo jakaś menda się przyczepi to Cię za takie teksty zastrzelę Mi prawisz kazania, a ludzie wsadzają HIDa do zwykłych starych lamp i jeździ tego cała masa. Poza tym samopoziom głupieje na naszych drogach... ykku masz chupa chupsa i wyluzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak juz robic spryski to i samopoziom. Bo jedno idzie w parze z drugim Bo spryski nic nie daja, a samopoziom i owszem.. Tyle mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ykku jak dasz mi namiary na kogoś kto mi to założy i będzie to kosztowało mniej niż "całe auto" warte to jeszcze jutro jadę to założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jeszcze raz mrogal DZIĘKI A no i podziękowania do Solara za pomoc przy rezaniu i użyczenie garażu na to całe zajście niezamaco tak 12h prawie wyszlo do 3 nad ranem siedzielismy a ja 5.30 zryw i na gielde po samochod ale zakup udany tylko ja troche jak widmo lazilem :polew: wazne ze rafalekx zadowolniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 mrogal gdyby nie te alu i Twoje halo to bliźniaki łeb w łeb idą z modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 mrogal gdyby nie te alu i Twoje halo to bliźniaki łeb w łeb idą z modami halo Cie poskrecalo :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 halo Cie poskrecalo :tongue4: Oj żebyś wiedział, szczególnie ten myk z alarmem jak będziesz oddawal to autko na żyletki to daj mi prezent - te halo [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:54_________________________________________________Mała aktualizacja modyfikacji (na pierwszej stronie) Dzisiaj pojawiły się nowe budziki z FISem Dokładnie takie jak te co na fotce poniżej, ale to foto z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adi92 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mam pytanko dużo się bawiłeś żeby podpiąć to wszystko czego nie było w poprzednim budziku? Np. FIS? Ja mam niestety bez FIS i coś muszę z tym zrobić EDIT: I jeszcze pytanko jaki koszt takiego licznika bo na allegro widziałem od 300 do 800 ale nie taki jak Twój.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 adi92 licznik kupiłem okazyjnie Od kogoś z forum, FIS ma kilka linii przerwanych ale jak się rozgrzeje świeci prawie idealnie Mi to nie przeszkadza Reszta jest jak trzeba. Kosztował mnie tylko 200 zeta Niestety trzeba było się z nim trochę pobawić, bo jest już na CANie A u mnie jeszcze nie ma tego ustrojstwa, przedlift Żeby zaczął "gadać" z VAGiem trzeba było poprzepinać kabelki w kościach i potrzebna była ściągaweczka. A potem szukanie który kabelek od absu, który od kierunku prawego itp itd. Było trochę zabawy ale np. temp. oleju zadziałała bez modzenia Jeszcze muszę podpiąć spryski, klocki, światełka i samopoziom mi wyskakuje - to się ogarnie Tylko air bag... z tym trzeba coś wykminić Dzisiaj może się to uda Ale wrażenia wizualne w aucie nieporównywalne Air bag pokonany Jeszcze tylko drobne rzeczy i będzie malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 No sreberko teraz wygląda i w końcu sie odpycha Zaraz Rafalekx narobi tu szału :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 No sreberko teraz wygląda i w końcu sie odpycha Zaraz Rafalekx narobi tu szału :kox: szału ni ma tylko 311,7 Niutka... później coś opiszę dodam foty [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 19:39_________________________________________________3 fotki na szybko w pierwszym poście i opis wyników po wizycie u Rogala, jutro wykres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zakladaj 18 i zawias -40mm :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zakladaj 18 i zawias -40mm :gwizdanie: A chrom? Zapomniałeś o chromie Nie yczku koniec zabawy z modami w aucie... Jak podliczę ile kasy na to poszło... Dość, jakoś to teraz wygląda i jakoś jedzie 18/19'' to się w nowszej furce założy Ale trzeba zarobić na nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 szału ni ma tylko 311,7 Niutka... później coś opiszę dodam foty [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 19:39_________________________________________________3 fotki na szybko w pierwszym poście i opis wyników po wizycie u Rogala, jutro wykres łeee taż to nie jedzie po tym lejsie jezdzielm wczoraj to wiem co prawie malo kunia PS co sienie pucujesz ze i pentomat bedzie rezany na dniach:) tempomat z S4 wiec bedzie to zapiertalac :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 łeee taż to nie jedzie po tym lejsie jezdzielm wczoraj to wiem co prawie malo kunia "jakoś się nie obawiałem, że możesz się nie wyrobić przed tą wysepką, co innego przed programem" (przypominam - manewr wyprzedzania przed wysepką, którego bym nie wykonywał na serii). Poza tym ta minka u Ciebie jak wciskasz pedał gazu i łykasz każdego po drodze mówiła sama za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi