Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN+] Sreberko z klekocikiem :) "schwarz pakiet", avuski 17'' :)

rafalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Rafalekx pokazuj starego nowego mokrego zenona :kox: :kox: :kox:

no wlasnie :gwizdanie:

Po pierwsze to WIELKIE podziękowania i ukłony dla mrogala :notworthy: :notworthy: :notworthy: Odwalił kawał dobrej roboty i za to należy mu się kilka gwiazdek pod nickiem :) 10 godzin dłubania i oto efekt psika, sika i to jak aż cały samochód zabryzgany :naughty:

A oto ten cały wytrysk o którym mowa :decayed: (fota jeszcze bez zenka, robiona na szybko komórką zaraz po założeniu)

sprysk1.th.jpg

Jeszcze raz mrogal DZIĘKI :notworthy::hi: A no i podziękowania do Solara za pomoc przy rezaniu i użyczenie garażu na to całe zajście ;)

A za kilka dni nowe budziki z... FISikiem :gwizdanie: I wtedy może nowe foty, nie licząc fot felg, bo jakiś skur#ysyn zaje$ał dekielki :rant:

Ktos kto jedzie z przeciwka na pewno zauwazy :decayed:

ykku lampki są ustawione tak jak trzeba :wink4: Gdy jest potrzeba pokrętło w dół i nikt nie dostaje po oczach. Ale jak znowu stracę dowód bo jakaś menda się przyczepi to Cię za takie teksty zastrzelę :decayed: Mi prawisz kazania, a ludzie wsadzają HIDa do zwykłych starych lamp i jeździ tego cała masa. Poza tym samopoziom głupieje na naszych drogach... ykku masz chupa chupsa i wyluzuj :decayed:

Jak juz robic spryski to i samopoziom. Bo jedno idzie w parze z drugim :)

Bo spryski nic nie daja, a samopoziom i owszem.. :cool1:

Tyle mojego :decayed:

ykku jak dasz mi namiary na kogoś kto mi to założy i będzie to kosztowało mniej niż "całe auto" warte to jeszcze jutro jadę to założyć :hi:

Jeszcze raz mrogal DZIĘKI :notworthy::hi: A no i podziękowania do Solara za pomoc przy rezaniu i użyczenie garażu na to całe zajście ;)

niezamaco :naughty:

tak 12h prawie wyszlo :tongue4: do 3 nad ranem siedzielismy :cool1:

a ja 5.30 zryw i na gielde po samochod :kox: ale zakup udany tylko ja troche jak widmo lazilem :polew: :polew:

wazne ze rafalekx zadowolniony :good:

halo Cie poskrecalo :tongue4: :tongue4: :polew::kox:

Oj żebyś wiedział, szczególnie ten myk z alarmem :decayed: jak będziesz oddawal to autko na żyletki to daj mi prezent - te halo :naughty:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:54_________________________________________________Mała aktualizacja modyfikacji (na pierwszej stronie) :kox: Dzisiaj pojawiły się nowe budziki z FISem :kox:

Dokładnie takie jak te co na fotce poniżej, ale to foto z neta :wink4:

fis.th.jpg :kox:

Mam pytanko dużo się bawiłeś żeby podpiąć to wszystko czego nie było w poprzednim budziku? Np. FIS? Ja mam niestety bez FIS i coś muszę z tym zrobić :)

EDIT: I jeszcze pytanko jaki koszt takiego licznika bo na allegro widziałem od 300 do 800 ale nie taki jak Twój..

adi92 licznik kupiłem okazyjnie :) Od kogoś z forum, FIS ma kilka linii przerwanych ale jak się rozgrzeje świeci prawie idealnie :) Mi to nie przeszkadza :cool1: Reszta jest jak trzeba. Kosztował mnie tylko 200 zeta :kox: Niestety trzeba było się z nim trochę pobawić, bo jest już na CANie :decayed: A u mnie jeszcze nie ma tego ustrojstwa, przedlift :decayed: Żeby zaczął "gadać" z VAGiem trzeba było poprzepinać kabelki w kościach i potrzebna była ściągaweczka. A potem szukanie który kabelek od absu, który od kierunku prawego itp itd. :naughty: Było trochę zabawy ale np. temp. oleju zadziałała bez modzenia :kox: Jeszcze muszę podpiąć spryski, klocki, światełka i samopoziom mi wyskakuje - to się ogarnie :kox: Tylko air bag... z tym trzeba coś wykminić :mysli: Dzisiaj może się to uda :mysli: Ale wrażenia wizualne w aucie nieporównywalne :kox::slina:

Air bag pokonany :kox: Jeszcze tylko drobne rzeczy i będzie malinka :)

No sreberko teraz wygląda i w końcu sie odpycha :naughty: Zaraz Rafalekx narobi tu szału :kox: :kox:

:decayed: szału ni ma :) tylko 311,7 Niutka... później coś opiszę dodam foty :wink4:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 19:39_________________________________________________3 fotki na szybko w pierwszym poście i opis wyników po wizycie u Rogala, jutro wykres :wink4:

Zakladaj 18 i zawias -40mm :kox: :gwizdanie:

A chrom? Zapomniałeś o chromie :decayed::tongue4:

Nie yczku koniec zabawy z modami w aucie... Jak podliczę ile kasy na to poszło... :blink: Dość, jakoś to teraz wygląda i jakoś jedzie :tongue4: 18/19'' to się w nowszej furce założy :decayed: Ale trzeba zarobić na nią :wink4:

:decayed: szału ni ma :) tylko 311,7 Niutka... później coś opiszę dodam foty :wink4:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 19:39_________________________________________________3 fotki na szybko w pierwszym poście i opis wyników po wizycie u Rogala, jutro wykres :wink4:

łeee taż to nie jedzie po tym lejsie ;) jezdzielm wczoraj to wiem co prawie malo kunia :kox::tongue4::wink4:

PS co sienie pucujesz ze i pentomat bedzie rezany na dniach:) tempomat z S4 wiec bedzie to zapiertalac :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

łeee taż to nie jedzie po tym lejsie ;) jezdzielm wczoraj to wiem co prawie malo kunia :kox::tongue4::wink4:

"jakoś się nie obawiałem, że możesz się nie wyrobić przed tą wysepką, co innego przed programem" :polew: (przypominam - manewr wyprzedzania przed wysepką, którego bym nie wykonywał na serii). Poza tym ta minka u Ciebie jak wciskasz pedał gazu i łykasz każdego po drodze mówiła sama za siebie :naughty::tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...