petron Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam Niedawno nabyłem A4 avant 2005 z oryginalnym zestawem głośnomówiącym.Czy posiada on bluetooth
malik Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Z poziomu telefonu wyszukaj aktywne urządzenie Audi Bluetooth przez 30 sekund od włączenia stacyjki. Kod dostępu 1234. Poza tym poszukaj podobnych wątków na forum. Było kilka razy.
Oskaro Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 a masz rns-e ? Jak nie to nie ma bluetooth, jak tak to przejdz do opcji telefon i zobacz czy wyswietla Ci sie jakies opcje
WiesiekM Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja nie mam RNS-E, a mam modul BT, wiec to nie jest konieczny warunek.
malik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja nie mam RNS-E, a mam modul BT, wiec to nie jest konieczny warunek. Dokładnie. Moduł BT jest autonomiczny. Może współpracować zarówno z RNS-E jak i innym radiem.
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dokładnie lepiej niech sprawdzi telefonem może ktoś dołożył
yoda Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja nie mam RNS-E, a mam modul BT, wiec to nie jest konieczny warunek. Dokładnie. Moduł BT jest autonomiczny. Może współpracować zarówno z RNS-E jak i innym radiem. To nie jest reguła! Tez nie mam RNS-E, a mam Bluetooth.
malik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja nie mam RNS-E, a mam modul BT, wiec to nie jest konieczny warunek. Dokładnie. Moduł BT jest autonomiczny. Może współpracować zarówno z RNS-E jak i innym radiem. To nie jest reguła! Tez nie mam RNS-E, a mam Bluetooth. Heh, przecież dokładnie to napisałem
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 na ogół widziałem auta z BT jak miały zestaw fabryczny z uchwytem z płytkami :gwizdanie: ale podkreślam zazwyczaj!
mk1000 Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 To nie jest reguła! Tez nie mam RNS-E, a mam Bluetooth. a ja mam RNS-E z bluetooth, książke kontaktów z kom NOkia 6300 mi na FIS'ie wyświetla (pod warunkiem zapisania kontaktów na karcie SIM) no ale na radyjku po przełączeniu na telefon nic nie pokazuje to mnie troche dziwi - czyli jak bym chcial z poziomu radia wybrac numer to nie moge
Oskaro Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Ja nie mam RNS-E, a mam modul BT, wiec to nie jest konieczny warunek. Dokładnie. Moduł BT jest autonomiczny. Może współpracować zarówno z RNS-E jak i innym radiem. To sorry - moj błąd
Rekomendowane odpowiedzi