kns3k Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Jeśli ktoś ma, podajcie proszę namiary gdzie w stolYcy można zakupić wymieniony zestaw wahaczy M Sport. Pozdrawiam
danielm21 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 z tego co ja wiem kolego i co sie tutaj naczytalem to tylko allegro... jezeli sie myle to przepraszam
kns3k Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Rarrrrrr z moich wnikliwych obserwacji wynika podobnie W necie tez tylko kilka sklepów wysyłkowo sprzedających M sport. Miałem jednak malutką nadzieję, że może cosik się znajdzie
MRoger Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja kupiłem w Skierniewicach .. nawet się tam po to przejechałem ale kontakt z alledrogo
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 napisz do kolegi TOM77 sprzeda Ci np. LEMFORDER w dobrej cenie
MRoger Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Gadałem z nim przed zakupem i ceny nie były rzucające na kolana. Być może to pewne źródło .. a może dla różowych są po prostu lepsze zniżki
pawelc Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Gadałem z nim przed zakupem i ceny nie były rzucające na kolana. Być może to pewne źródło .. a może dla różowych są po prostu lepsze zniżki U kolegi TOM77, każdy klubowicz jest traktowany jednakowo ..
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Gadałem z nim przed zakupem i ceny nie były rzucające na kolana. Być może to pewne źródło .. a może dla różowych są po prostu lepsze zniżki U kolegi TOM77, każdy klubowicz jest traktowany jednakowo .. dokładnie, nie ważne czy ma status Klubowicza czy nie - ważne, że każdy jest zadowolony hasłem do zniżek jest a4-klub
MRoger Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Nie przeczę, ale jak mam kupować lemy za powiedzmy 1500 zł i zrobić na nich no nawet 100 tyś. to w tej cenie będę miał 3-4 komplety MS z gwarancją na 2-3 lata. A jak poczytać opinie na forum to bywało że lemy po 20.000 powiedziały papa. Ja kupiłem MS z gwarancją na 80.000 lub 3 lata więc nie mam pytań.
Kowi87 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zobacz sobie na Alegro kto sprzedaje z mazowieckiego - Warszawa - okolice kup i dogadaj sie z typem o odbiór osobisty
kns3k Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzieki, dzięki za wskazówki. Na AlledrogoU niewiele jest. Poszukam jeszcze może coś się znajdzie.
Rekomendowane odpowiedzi