Kowi87 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Na forum golfa Cowboy pisał ze w nadarzynie przerobienie pompy na 11mm kosztuje 650zł plus ewentualne koszty monazu, ale narazie nie ruszam tego bo mam przed sobą wymiane rozrządu i paru wężyków(coróż cos nowego dochdzi) A znowu szukać pompy ASV za dobre pieniadze też moze sie zejsć, i jeszcze nie wiadomo czy nie trafie na jakiegos parcha, wiec dlatego jestem jakoś bardziej przekonany do regeneracji(przynajmniej wiem co mam)
jaro4444 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zakład w Nadarzynie prowadzi Bogdan Podkowiński. Polecam Zapytaj Cowboya jakiej produkcji jest tłokorozdzielacz...
marewel Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Osiowość kolek się zgadza,prz pompie z piasta i regulowana na fasolkach?
seba1-2 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 pompa jest http://allegro.pl/item656857708_pompa_wtryskowa_1_9tdi_110ps_038_130_107d.html i do tego koło zębate, wtyczkę 10pin, łapę idzie dorobić bo mam starą którą można przerobić, także jak ktoś chce pisać na priwa marcinie, irek napisał że koło zębate ma wycięcia w kształcie fasolek, i to na nich odbywa się regulacja kąta wtrysku o to mu chodziło
Rekomendowane odpowiedzi