Aydaho Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jak dla mnie ideał http://www.autoguide.com/auto-news/2009/01/audi-sportback-concept.html
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 było już na forum parę razy tył średni, ale reszta się mnie podoba
Alona Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 hmmmm.... nie podoba mi się ta buda.... :cool1: rzeczywiście jak insignia troche wygląda.... nieaudiowato.... hehe
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a co powiecie na temat drewna wewnątrz?? Szybko wyrzucić??
Aydaho Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 troche jak insignia zgodzę się na podobieństwo Mustanga ale..... Insignia ????? zwalisty Opel moim zdaniem zupelnie nie podchodzi pod te linie
letallec Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a co powiecie na temat drewna wewnątrz?? Szybko wyrzucić?? Za duzo zmian (wlacznie z kierownica). Chyba trzeba by przemalowywać Generalnie mi się podoba
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 tył bardziej do Mustanga a przód Audi
Aydaho Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 a co powiecie na temat drewna wewnątrz?? Szybko wyrzucić?? Za duzo zmian (wlacznie z kierownica). Chyba trzeba by przemalowywać Generalnie mi się podoba daj Boberkowi to za tydzień będziesz miał kiere od B7 S-line z aktywnym SDS'em [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 13:15_________________________________________________ tył bardziej do Mustanga a przód Audi no to jest Audi to jak może być podobne do Audi ??
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 13:15[/size]_________________________________________________ tył bardziej do Mustanga a przód Audi no to jest Audi to jak może być podobne do Audi ?? chodziło mi o styl :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie patrząc na detale tylko samą bryłe ( linie furki ) to w pierwszej chwili insignia mi przyszła do głowy
Alona Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 tył bardziej do Mustanga a przód Audi od mustanga?? Artur, kiedy masz urodziny, to Ci okulary kupie??? :P
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Artur, kiedy masz urodziny, to Ci okulary kupie??? :P pilnuj bacznie ramkę z "Nadchodządze wydarzenia"
Aydaho Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 tył bardziej do Mustanga a przód Audi od mustanga?? Artur, kiedy masz urodziny, to Ci okulary kupie??? :P :kwasny: Artur ma 100% racji ...chyba czas odwiedzić okulistę no chyba że widzisz tu Insignie
Dibo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Tylnia część linii bocznej a także drewno wewnątrz mi nie podchodzą. Reszta
Gość osetti Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przesadzone a co tam, i tak mnie na takie nigdy nie będzie stać
Dibo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 tylko czekac az wsadza tam 2.0tdi Prędzej 3.0TDI Podejrzewam że silniki będą podobne jak w A5.
Rekomendowane odpowiedzi