Janex Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 witam mam autko z 95r z klima i mam takie pytanie czy moze on miec termometr zewnetrzny??? bo w liczniku pomiedzy predkosciomierzem a obrotomierzem na srodku na dole jest takie miejsce ale sie nic nie wyswietla a z przodu auta pomiedzy chlodnica a zderzakiem jest czujnik i czy to jest czujnik od klimy czy od termometu? dzieki za jakies info.
olo_gsm Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Możesz mieć tylko zaślepkę termometru na zegarach. W razie gdybyś nie miał termometru a chciałbyś mieć to montaż jest stosunkowo prosty.
jendrekj Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Możesz mieć tylko zaślepkę termometru na zegarach. W razie gdybyś nie miał termometru a chciałbyś mieć to montaż jest stosunkowo prosty. Wita, Kolego olo_gsm możesz mi powiedziec jak podlaczyc taki termomwtr mam licznik w którym stylu jest dodatkowa kostka podejzewam ze do termometru tez sa tam piny. Kupilbym oryginalny czujnik temperatury tylko pytanie jak to wpiac do tej kostki do ktorych pinow i jak to podlaczyc. Możesz podpowiedziec?
Szarik Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Możesz mieć tylko zaślepkę termometru na zegarach. W razie gdybyś nie miał termometru a chciałbyś mieć to montaż jest stosunkowo prosty. Wita, Kolego olo_gsm możesz mi powiedziec jak podlaczyc taki termomwtr mam licznik w którym stylu jest dodatkowa kostka podejzewam ze do termometru tez sa tam piny. Kupilbym oryginalny czujnik temperatury tylko pytanie jak to wpiac do tej kostki do ktorych pinow i jak to podlaczyc. Możesz podpowiedziec? Opis jest w dziale Warsztat.Dodaj zdjęcie tyłu licznika to będzie wiadomo co masz.
jacek70 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Masz tylko zaślepkę. Przed chłodnicą jest czujnik od klimy. Trzeba dołożyć termometr i czujnik. Temat jest w dziale Warsztat - zrób sam. Przerabiałem i działa.
pepik Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-oryginalny-termometr-liczniku-4868/
Rekomendowane odpowiedzi