Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[1,9 AWX] S4 diesel edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

filmiki nic nie pokazują..trzeba się ścignąć

Opublikowano

chlopaki wlasnie przyjechalem z nagran hehehe

kurde tylko gdzie mam te filmiki wrzucuc ?/

moze komus je wysle na meila a on wrzuci tu ?

od 0 do 100 mam miedzy 6,5 a 7 sekund ale dobrze by bylo zmierzyć to jak wrzucimy filmik na forum

Opublikowano

na fotosiku można film wrzucić :cool1:

Opublikowano

wlasnie walcze z you tube [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 15:38_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=z19RmHkkI64

tak na szybko dwa filmiki

Opublikowano

nie miez czas filmie przez you tube wez jakis stoper

spokojnie mozna by bylo poprawić czas tylko kur.. nie mialem jak sobie poradzić z aparatem

Opublikowano

hmm no mnie wychodzi kolo 6,5 a 6,8 no ale nie ma sie co spuszczać trzeba rezac dalej nastepne filmiki trzeba jakoś zamocować ten jeb.. aparat

ale zauwaz ze miedzy 50 a 60 km/h jest taki stop mysli furacz co zrobić czy isc w gore czy nie hehehehe

Opublikowano

ja mocuje tasma :good:

nagraj cos od 60-150 na 4 biegu ,tutaj nie potrzebujesz niczym mocowac

Opublikowano

na 4 porąbalo cie heheheheh przecierz to bedzie 200 lat :tongue4::polew:

Opublikowano

200lat to nie ale pewnie z 40s :polew: :polew:

tyy mam pomysl :P jestes dzisiaj wieczorem wolny?

Opublikowano

faktycznie cos na 2b przy 50km/h taki dol straszny i nic nie idzie przez dobre 0.5s a zrob filmiki z esp wlaczonym ciekawe czy z esp tez tak bedzie sie zachowywal

Opublikowano

faktycznie cos na 2b przy 50km/h taki dol straszny i nic nie idzie przez dobre 0.5s a zrob filmiki z esp wlaczonym ciekawe czy z esp tez tak bedzie sie zachowywal

to sie nazywa walka o trakcje :decayed:
Opublikowano

to sie nazywa walka o trakcje :decayed:

dlatego proponuje z wlaczonym esp powtorzyc probe zeby byla trakcja :naughty:

ps dzo-dzo jakie masz tam kapcie ?

Opublikowano

No fajnie przyspiesza :kox::good: To kiedy robimy ta konfratacje b5 z b6 :naughty: jesze adamooo by sie przydal :gwizdanie:

Opublikowano

Fajne te szarpnięcia :kox:

Opublikowano

jedzie, jedzie...

dzo-dzo musisz drugi aparat zamontować tak, żeby było widać rogala jak startujesz :kox: ......bo nie wierzę, że go nie ma :naughty:

Opublikowano

ile wazy awx?? bo tak sie zastanawiam,jesli dzo-dzo ma teraz cos kolo 6.8 do 100,to ile mam ja :mysli:

seria ma 7.2 s niby..

Opublikowano

Michał następnym razem to wyłącz radio a najlepiej wyjmij i oczywiście zapas też :naughty: :naughty: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...