andr3i Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Hehe dobre :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 audi 3.0 tdi 240 km Masz swoj watek zalozony? popraw mnie jesli sie myle prosze masz 233 ps bo 240 bylo w b8 Btw 2400 cena z zeszlego roku to drozej i tak niz w MRC jak na polskie realia to w uj:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tak, masz racje @tymonA4. Softy robi Słowak, który pracuje zdalnie dla best-performance i jest jednym z mocniejszych "graczy" w europie.Ale sam fakt, że do samochodu podchodzi indywidualnie, a nie wgrywa jedną i tą samą mapę do wszystkich 1.9 TDi świadczy o czymś... Indywidualnie? Heh, wysylaja mu pewnie logi seri a on pod to zrobi soft wysyla oni wgrywaja hamuja, wychodza kreski dziekuje dowidzenia. To jest indywidualne podejscie do samochodu? Zadzwon do DynoSoftu/ R Performance czy do jakiejs kolwiek innej powaznej firmy w tym kraju i spytaj jak robia program w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ma ktos z was wprawe w wyciaganiu rnsa ? Mam z nim maly problem a kluczyki mi sie nie zatrzaskuja jak trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 tu wszyscy maja radia 1 DIN, chyba Tymek sie na tym dobrze zna:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Wkładasz 4 i ciagniesz na zmianę raz lewa raz prawa tylko najlepiej włożyć jakiś śrubokręt żeby szarpać na raz górę i dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mam na razie tylko dwa klucze... myślałem, że zaskoczą jak w CONCERCIE, że już ich nie wyjmę bez wyciągnięcia radia... Czuć pod kluczami opór metalowych zatrzasków radia ale przy ciągnięciu wychodzą od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 to lupo co wrzuciles to nie bimoto ,tylko "1.9" odkupione od mastera Turbo GT25 poj. 2,15 Kute tłoki Bardzo wydajne duże pompki 433,6HP/786,5NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ma ktos z was wprawe w wyciaganiu rnsa ? Mam z nim maly problem a kluczyki mi sie nie zatrzaskuja jak trzeba...jesli masz ori wyjmaki to nic nie trzeba szarpac wkladasz wszytskie i jak dobrze zaskocza to slychacciagniesz dolny lewy i prawy i navi wychodzi bez najmniejszych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 to lupo co wrzuciles to nie bimoto ,tylko "1.9" odkupione od masteraTurbo GT25 poj. 2,15 Kute tłoki Bardzo wydajne duże pompki 433,6HP/786,5NM No przeciez pisalem ze zwykle 1.9 odkupione od "tunera" ktory nic wiecej z niego zrobic nie potrafil. Btw wlasnie po masterze mialem poprawiany soft u siebie... jakies dolki powychodzily na hamowni i troche przekolorowal wykres... ale na pamiatke go zostawilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 nie ze juz nic nie potrafil kolego ,tylko nie kazdemu chce sie siedziec i dlubac w 1.9 ,masters poszedl dalej i wyjechal audi 200 3.0tdi.pokaz ten wykres i od bestow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 to tera na spota jeszcze przyjedz spoko przybędę. może dam rade jeszcze w lutym. ogólnie urwanie d*py w około. właśnie wrócoełem z sopotu a zaraz się trza szykować do poznania. nie ma czasu się pożądnie wysra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Olo dalej ta sama branża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Olo dalej ta sama branża tak cały czas ciągne druta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Olo dalej ta sama branża tak cały czas ciągne druta Czyli bedziesz alternatywą Dla Piotrka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Olo dalej ta sama branża tak cały czas ciągne druta Czyli bedziesz alternatywą Dla Piotrka:decayed: na przyjemności to se trzeba zasłużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 kultowa scena:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi