VesslaN Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Skoro liczy się moment ... to przy wadze prawie 1,8 tony robi różnicę. Skąd taka waga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 czytaj ogloszenia pewnie bedzie w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 kręciliście coś? jak wynik lemura z pumcia?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 nic sie nie krecilo ,lem z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRniś Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Skoro liczy się moment ... to przy wadze prawie 1,8 tony robi różnicę. Skąd taka waga ? Wiem że waga różni się od podanej przez producenta, ale samochód był ważony z tydzień / 2 temu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushu123 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Cześć Może ktoś sie skusi na zimowki ? Mam 4 do sprzedania, FULDA KRISTALL 195/65R15Każda opona ma w granicach 7mm bieżnika Do obejrzenia w Czewie naturalnie. Pisać na PW jak coś Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A to jakiś bazar tu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 zawsze tak jest jak ktoś nowy to spamuje w spotowych bo w dziale sprzedam nie może albo sobie przypomina o forum jak coś chce sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zdrowych Wesołych Świąt Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3drula Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wesołych i zdrowych Świąt koledzy! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wesołych Świąt wszystkim Wam rezaczom, pakerom i innym zwyrolom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Świnta Świnta i po Świntach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Koledzy z racji tego, ze czeka mnie w niedługim czasie przeprowadzka do Waszego miasta chciałbym sie przywitać oraz zapytać czy znacie jakiegoś dobrego elektryka-elektronika od aut? Dokładnie chodzi o to, ze moje BMW e61 muszę zamykać kluczykiem a nie pilotem, i to nie kwestia baterii w pilocie. Mój mechanik ma elektryka u siebie, ale ma obawy sie zabierać do tego. Od lutego u Was zagoszcze i będę potrzebował znać kogoś ogarniętego, np mechanik tez sie przyda, żeby czasem coś pogrzebał Z góry dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 mechanika mamy ,, klubowego'' wpada często na spoty i z czystym sumieniem można go polecić pilota może i też ogarnie ale to juz nie mi sie wypowiadać. W razie czego pozostaje Zbyszek, ogarnia wszystko ale tani nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No i super, czyli jest na kogo liczyć w razie potrzeby. Lepiej tu zapytać niż szukać w googlach i sie rozczarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 spocik o 17 jakby kto nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golota26 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam Dzisjaj tez macie spot ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam Nie chce zakładać tematu, znów mam pytanie do Was. Muszę jutro po pracy ogarnąć jakiś internet do domu. Dzwoniłem do Orange, do 10 mb mogą zrobic, monter po trzech dniach, Netia 2 mb plus jakieś chore kwoty za to i za tamto... a moze polecicie cos/kogoś innego??? Mieszkam przy jasnej górze, z 700 metrów czy jakoś tak, jeśli to ma znaczenie Jak wspomniałem jutro po 16 muszę cos zamawiać, prosze o podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 masz kilka wyjść: 1) UPC + jakaś telewizja (łącznie wyjdzie taniej jeśli planujesz), 2) sieć osiedlowa (w tym rejonie działa np. TRUSTNET - mają światłowody pociągnięte do wielu bloków, w ramach podłączenia dociągną Ci kabel do domu, a potem sobie możesz po Wi-Fi rozporowadzić, tu masz cennik: http://www.sieci.trustnet.pl/cennik) 3) LTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 A to lte to gdzie? Bo Orange odpuścić? Ktoś mi mówił o Netcom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi