mojeA4 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A słyszałem o nim, ale nie wiedziałem gdzie jest, póki co jestem w trakcie sprawdzania wiązki i modułu Spróbuje w swoim temacie napisać moze ktoś pomoże bo radyjko słabo odbiera, pilot nie działa i za wszystko jest odpowiedzialny ten moduł pod spoilerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kurde ten Arek nie ma nic, szukam i nie moge znaleźć tej modułu Moze ktoś zna kogoś kto sie zajmuje sprzedażą części do BMW, pilnie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 ZLOT WIGILIJNY http://a4-klub.pl/index.php?/topic/341833-slaski-zlot-wigilijny-zory-szalas/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie którą myjnie samoobsługową polecacie najbardziej w Częstochowie?? Jak na razie korzystałem tylko u brothersów i nie narzekam, choć brak mi aktywnej piany, może polecacie jakąś inną myjnię samoobsługową?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3drula Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Potrzebuje kogoś od pieców kondensacyjnych, jakis serwisant albo co, z piecem wszystko ok, ale potrzebuje rozwiązać mały problem z różnica temp na dole i na gorze a wiec podział moze góra dół, a wiec montaż dodatkowego czujnika temp u gory. Bardzo prosze o kogoś sprawdzonego bo prosze sie gościa juz drugi tydzień a on dalej nie oddzwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel85 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Siemanko Panowie :hi: poleci ktos jakiegos mechanika z Czewy badz okolic od audi takiego z prawdziwego zdarzenia ktoremu mozna powierzyc auto co do wymiany rozrzadu jak i innych usterek z czystym sumieniem ???A moze ktos naprawia swoje audi w zakładzie na ul Sw Brata Alberta pod nazwa ARG Performance znalazłem pochlebne opinie na temat tego mechanika w necie ale czy ktos faktycznie moze tam naprawiał swoje audi i moze sie cos w temacie wypowiedziec ??? Z gory dzieki za odpowiedz pozdro for all :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jakie audi? tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel85 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jakie audi? tąpniete z LG F60 A4 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Serwis "Bosch. Michał Anioł. Tam kiedyś robiłem b8 i byłem zadowolony z nich . tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzwon do zmudy on ogarnia nasze klubowe fury w czewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Polecam Marcina Żmude .. z Sabinowskiej . Ogarnia moje A4 z palcem w ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 również polecam Car service na Sabinowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Strzałka Właśnie jest gdzieś w czewie myjnia samoobsługowa z aktywną pianą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
collega Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Czesc Mozecie polecic jakiegos dobrego lakiernika w Częstochowie do pomalowania zderzaka w b8 albo moze ktos z was wie ile wolaja za to w aso w cz-wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Czesc Mozecie polecic jakiegos dobrego lakiernika w Częstochowie do pomalowania zderzaka w b8 albo moze ktos z was wie ile wolaja za to w aso w cz-wie ja malowałem zderzak i 2 błotniki na kuźnicy kiedrzyńskiej. 300 zł element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 jak tam spociki. dawno nie bylem moze bym zajrzal na jakis spocik w najblizszym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushu123 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Cześć Czyścił ktoś z Was kolektor w A4 B8 2.0 tdi ? Dojechał mnie błąd Intake Manifold Flap Position Sensor i nim pójdę w jakieś konkretne koszta chcę spróbować po najniższej lini oporu czyli go wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 jak tam spociki. dawno nie bylem moze bym zajrzal na jakis spocik w najblizszym czasie? zdechło niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi