kikson Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 hehe ty tez sie ze mnie nabijasz :tongue4: nieładnie Ps skasowałes juz ta inspekcje...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 kiki ty swinio hehhe nic nie mialem w buzi ale z tego co ja pamietam i moja Ania to ty miales mojego pytona w paszczy - wiesz jestem wysoki a ty niski wiedz wiesz hahhahaha nie musisz sie schylać nutek powiedz jej ze dzis wychodzi tylko wolał bym zeby to bylo za pobraniem bo z firmowego to tak nie bardzo piotrek ty jedz do cyrana kup wezyk i zmienimy ten co idzie do turbiny i wydrukuj mi schemat tego tylko zeby byl do b5 tymon dzieki za klucze i latarke michal dzieki za telefono latarka
Piotrek98igo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 patrzalem na schmeat ten zawor bialo-czarny jst na odwrot
NUTI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 nutek powiedz jej ze dzis wychodzi tylko wolał bym zeby to bylo za pobraniem bo z firmowego to tak nie bardzo To wal na poczte z przekazem bo kur.... wyjde na głupka a tobie wpierdo...... e buraku !!!!!!!!!!! jak to już zostało wysłane !!!!!!!!! ( aleś mnie wkurzył prostej rzeczy nie umiesz zrobić )
Piotrek98igo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 nutek powiedz jej ze dzis wychodzi tylko wolał bym zeby to bylo za pobraniem bo z firmowego to tak nie bardzo To wal na poczte z przekazem bo kur.... wyjde na głupka a tobie wpierdo...... e buraku !!!!!!!!!!! jak to już zostało wysłane !!!!!!!!! ( aleś mnie wkurzył prostej rzeczy nie umiesz zrobić ) nie mozecie przez tel sobie tego wyjasnic?
Gość tymonA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Kikson skasowal mi :decayed:meckanik przy okazji Piotrek szkoda im darmowych :polew:
NUTI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 nutek powiedz jej ze dzis wychodzi tylko wolał bym zeby to bylo za pobraniem bo z firmowego to tak nie bardzo To wal na poczte z przekazem bo kur.... wyjde na głupka a tobie wpierdo...... e buraku !!!!!!!!!!! jak to już zostało wysłane !!!!!!!!! ( aleś mnie wkurzył prostej rzeczy nie umiesz zrobić ) nie mozecie przez tel sobie tego wyjasnic? Odbij
Gość tymonA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 chłopaczki jedyna nie odwracalna decyzja SPRZEDAJE SWOJE A4 ale min 16.000 z felami
NUTI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 chłopaczki jedyna nie odwracalna decyzja SPRZEDAJE SWOJE A4 ale min 16.000 z felami Hmmm za niedługo wszyscy sprzedamy :polew:
Gość tymonA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nuti a ty co kupujesz albo kupiles :>
NUTI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nuti a ty co kupujesz albo kupiles :> Prawdopodobnie coś japońskiego
Bart79 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nuti a ty co kupujesz albo kupiles :> Prawdopodobnie coś japońskiego No to cię ładnie przegięło chyba miałeś koszmary w nocy "Japończyk" :shocked: Częściej zdanie zmieniasz niż moja żona a ona zmienia je najczęściej :polew:
Sysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nuti, a no, udalo sie objechac tego wiesniaczka :polew: Dzo, cooler wyglada kozacko ale powiem Ci ze ja bym temu kolesiowi auta nie dal do reki
Gość tymonA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 czemu co tam sie potem działo
Bart79 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dzo miał obiecane pewnie że dostanie w zamian co innego do buzi :polew: bo kiksonowy wafel mu nie starcza :gwizdanie:
Gość tymonA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zboczki..... :polew:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 20:47_________________________________________________nuti kupuje nissana micre
Leman Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no no dzieje się kobitki na tym forum :) :polew: tymek zastanów się czy chcesz sprzedac :polew: pozdrwki dla was z italii
Gość tymonA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 takiemu to dobrze na ale cóż my tu też mamy super ;( a ty sprzedałeś pewnie i nie masz jak wrócić :polew:
Rekomendowane odpowiedzi