Wafer Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam Właśnie dostałem info o spocie... a że mieszkam niedaleko z wielka chęcią bym wpadł Ale jest jedno ale... puki co nie posiadam Audi... a nawet prawka.. (tak dopiero wkraczam w dorosłość) jak już niektórzy zauważyli od dłuższego czasu planują kupić A4, ale no jak wyżej napisałem nie śpieszy mi się tak bardzo, ale pooglądać wasze sprzęty jak najbardziej Jeśli nie macie nic przeciwko iż będę raczej najmłodszy z ekipy i przyjadę Fiatem (z tatą ) to będę wdzięczny za wpisanie mnie na listę Obiecuję że jak to tylko możliwe dołączę do miłośników i posiadaczy A4. Będę również wdzięczny jak ktoś mi opisze jak to wygląda, co mam mieć ze sobą etc. bo jeszcze nigdy na spocie nie byłem Pozdrawiam.
NUTI Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Jeśli nie macie nic przeciwko iż będę raczej najmłodszy z ekipy i przyjadę Fiatem (z tatą tongue) to będę wdzięczny za wpisanie mnie na listę winkObiecuję że jak to tylko możliwe dołączę do miłośników i posiadaczy A4. To w niczym nie przeszkadza Wpadaj i oglądaj
Gość tymona4 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 witam panowie NUTI dzięki za wiadomość ja oczywiście ze jestem
NUTI Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 witam panowie NUTI dzięki za wiadomość ja oczywiście ze jestem To świetnie
Bart79 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam Nutek widzę że działasz ostro :gwizdanie: Poza tym najlepszego/ Sysiek gratki niech się mała chowa jak najlepiej
Gość tymona4 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 wentyl pomyliłeś nazwy na filmikach otwieram swój a tam jakieś dwa kombi a nie moje srebro :polew:
Norbi TDI Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Będę również wdzięczny jak ktoś mi opisze jak to wygląda, co mam mieć ze sobą etc. bo jeszcze nigdy na spocie nie byłem Pozdrawiam. a więc tak, musisz mieć: 1.Frak 2.Białą koszulę 3.Lakierki w szpic A tak naprawde to wpadaj jak stoisz, luźne Janki z nas są wszyscy mile widziani
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 wlasnie wroxilem od kikosona imprezka super ide wlasnie do lozeczka aha wafer wpadj z tata wszystko ci wytlummaczymy i pomozemy w zakupie audi nutek uaktualnij liste ''''' czestochowa jjuz nie bawem najpoterzniejsza
kikson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dzo-dzo ale mnie zniszczyles wczoraj :kox:,było bardzo wporzo oby wiecej takich spotow %%%%%
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 kikson to ty juz wstales hahaha jak tam zonka i maly wyspali sie p.s jak wrzucusz foty w galerie to ci laptopa do pupy wsadze
kikson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wszyscy sie dowiedza :polew: :polew:
NUTI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 p.s jak wrzucusz foty w galerie to ci laptopa do pupy wsadze decayed Ty tylko o jednym :polew: :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 napisalem na forum passata ze dzis mega spocik powysylalem ludzią tez z czestochowy wiadomosci o spocie zobaczymy jaka bedzie frekfencja :-)
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 tak myslalem ze nie pozostanie ta wiadomosc bez komentarza hahahaha kolega akurat znam kilku z passata i tez z checia podjadą - kiedys tez mialem passata , zreszta czemu nie ?
NUTI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja puściłem info na TICO i Cinqecento :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 no to gites jak to ktos powiedzial BO LICZA SIE LUDZIE hahahaha
Bart79 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dzo-Dzo pewno masz takie zdjęcia u kiksona jak umnie czyli spałes na fotelu pijaku. Tymona4 filmiki już poprawione mały bład przy ładowaniu
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 hehehe nie mam inne ale kikson jest stwierdzam the besciak hahaa chlopaki ku.... co mi sie snilo dziś no nie mam pytan ----- Snilo mi sie ze Cicha zalogowala sie na tym forum ;(
Rekomendowane odpowiedzi