tymonA4 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dobijemy dzisiaj do 200- nej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Olek na ktorym ksiezycu mieszkasz :decayed: ? panowie spokojnie wyluzujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Piotrek, z czym mamy wyluzowac? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 pewnie z tym spamem... Ledwo przebrnąłem przez te 4 strony zapisane od wczoraj, dobra robota Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 piotrek a co sie tak wypytujesz chcesz sie ubowic z olejakiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a ty co zazdrosny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 piotrek nie podoba mi sie twoj podpis na dole takie wulgarne :-( no i jak tam dziewczyny robimy jutro mega zez ? barrt chyba nie pojade do opola teraz mi sie przypomnialo ze mam szwagra zawiez na wesele turbowozem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 strasznie wulgarny się pIotrek zrobił... to chyba od czasu wycieczki do bułgarii ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Albo kreatyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Pietrek na 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy11511 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 hej hej hej przypominamy o slubnym spocie o 13 wyjazd od chudego do lonny, dzo dzo wie z ktrego miejsca czekamy na was i liczymy na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzo spoko ja też jeszcze nie wiem choć na 2 godzinki bym skoczył jutro u nutka pogadamy i się zobaczy. No cóż spam nie spam trza nadrabiać zaległości Podłokietnik przyszedł :> w sobotę będę rzezał jak znajdę chwile nawet odcień tapicerki pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ja jestem w łodzi w sobotę wracamy więc nie zdarzę szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzo spoko ja też jeszcze nie wiem choć na 2 godzinki bym skoczył jutro u nutka pogadamy i się zobaczy. No cóż spam nie spam trza nadrabiać zaległości Podłokietnik przyszedł :> w sobotę będę rzezał jak znajdę chwile nawet odcień tapicerki pasi To git bedziesz mógł sie podeprzeć a to ważne :polew: :polew: Dzo-Dzo ty c*p...... myślę ze w sobote to zrobimy tak po 16-17 Piotrek a czy ty jutro będziesz ? bo nie wiem czy robić ci kurczaka z grilla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 no ładnie tego spamu poszło może pęknie te 200 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 no ładnie tego spamu poszło może pęknie te 200 stron Jest szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 piotrkowi podobno agnieszka zakazala wchodzic na pl hehehe :polew: nutek wiesniaku jestem jutro u ciebie i szykuj duzo wodeczki - aha wlasnie sovie pije heehe bo ogladam moją malą ksiezniczke na dvd jak sie rusza suczki jutro mega madafaka p.s nutek czy mozna tam sie przespac jak cos ? [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 23:21_________________________________________________p.s czy ja faktycznie pownienem sie leczyc ? [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 23:32_________________________________________________ale sie najebaleme wstaawac dziadyyyyyyyyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 p.s nutek czy mozna tam sie przespac jak cos ? O transport sie nie martw a w garażu mam kanape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 jak to gosc w garazu hehheeh no niech to chu.. hehhee nutek moze teraz wpadne pomoge ci cos naszykowac i zaczniemy rezav navi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dobre rano chlapciki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi