Leman Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Dzo ty pijana łachudro...myśleliśmy że schodzisz...delirium tremens... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ale najebalem wczoraj sie nutek ty lachudro gdzis u ciebie zostawilem pamiec z wczorajszej imprezy panowie co ja robie dzisiaj u siebie w sdomu ? ]] przeciez bylem u nutka ?[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 08:29_________________________________________________lp.s tomii wrzuciles jakies gowno az mi sie niechce ogloadac za dlugie to i jeszcxze trzeva czytac [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 08:31_________________________________________________heheheh norbi tyle czasu cie nie bylo ale posta walnales Dzo-dzo niedługo to cie zgłosimy do klubu AA ,martwie sie o ciebie ty chlorze,,widze ze impra sie udała :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 kur.... moja głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 no ładnie musiało się tam dziać :gwizdanie: współczucia waszym kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Witka chlory jak mnie łeb nawala nutek nie źle było i jeszcze mnie trzyma. Dzodzo ty pijaku jak tam ania ? :gwizdanie: Nigdy nie wsiądę do "renomegan" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No ponag godzine sprzątałem na zdjęciu to to co znalazłem bo na podwórku podobno też leżą Zdjęcia są masakryczne nie będe ich tu wrzucał ze względu na przeciwdziałanie alkoholizmowi szeroko rozumianego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No nie tylko tyle wypiliśmy ........................ A czuje się jak by było dwa razy tyle hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 nuti to z całego miesiąca panowie zapraszam was na http://www.detox-odtruwanie.pl/?gclid=CKWA9PDg65wCFdMWzAodEEeGkA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 W jeden wieczór poszło ponad 9 litrów wódy wszystkich flaszek nie zebrałem bo mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Grubo panowie porzadziliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 jutro spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 nuti to z całego miesiąca panowie zapraszam was na http://www.detox-odtruwanie.pl/?gclid=CKWA9PDg65wCFdMWzAodEEeGkA Obys sie nigdy nie wybrał do takiego osrodka ,,wiem co mowie kolego :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ja tez wiem coś o takim ośrodku w mstowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 zdziry pisac kto jutro bedzie!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ja będę zdziro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Tez bede suczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ja też postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie wiem o której skończę kurs ale postaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Będę! Polska w pięknym stylu rozjechała Bułgarię, więc jutro finał o 19:30. Akurat po spocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozio4444 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 przyjechalbym ale auto odbieram po niedzieli dopiero :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi