Dzo-Dzo Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Panowie wstepnie zapraszam was na 25 wrzesniia do mnie na wodeczke tu przed urzedem nie bedziemy mieli sie jak napic wiedz zapraszam do domu 25 wrzesnia oki ide sie szykowa hehe p.s taki szybki maly gratisik dla was , oczywiscie zamiast sie szykowac to ja jeszcze rano furacza rezłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Panowie wstepnie zapraszam was na 25 wrzesniia do mnie na wodeczke tu przed urzedem nie bedziemy mieli sie jak napic wiedz zapraszam do domu 25 wrzesnia oki ide sie szykowa hehe p.s taki szybki maly gratisik dla was , oczywiscie zamiast sie szykowac to ja jeszcze rano furacza rezłem no wiadomo,nie ma wazniejszej rzeczy od mocy slub trwa 2h ,a moc wiecznie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 no wlasnie zostalem zjebany przez przyszlą zone hehehheheh ze siedze na necie zamiast myc palke i sie szykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 dzo-dzo najlepszego na nowej drodze zycia :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 również dzodzo tobie i twojej żonie życzę wszystkiego naj. i moc potomstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy11511 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 dzo dzo wszystkiego naj naj od nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 ale mi sie porobiło chłodnica rozjebana własnie skończyłem rozbierać auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Słuchajcie Dzo-Dzo przysłał mi sms-a i prosił bym napisał: " Bardzo sie cieszymy z Anią że przyjechaliście wielki szacun" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dżo-Dżo dla ciebie wszystko :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: Dżo zamiast się bawić myśli o nas :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 ja również życzę wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 dzo najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 no witka ja juz na nogach ;-) nawet nie jest zle zona spi hhehehee i pierwsze co w niedzielny poranek to wlaczylem kompa i a4 pl hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 kolejny dobry chlopak odszedł do zakladu karnego tzw?" małzenstwo :decayed: Najlepszego wam zyczymy z karolina obys troszke zmadrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Kiki już nie zmądrzeje bo na to za późno :polew: :polew: Ale Dzo-Dzo już po nocy poślubnej :polew: :polew: Nieważne - najważniejsze że MOC W NIM DUŻA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozio4444 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 dzo-dzo najlepszego na nowej drodze :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Dzo juz pewnie poszedl cos rezac przy aucie hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 kikson jestes dzisiaj w robocie? co tam noc poslubna wazniejsze sa info na temat modzenia 1.9tdi kiedy foty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Piotr, to wkonczu pod m1 czy obi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 no OBI OBI :decayed: dzisiaj spot na OBI wczoraj jakie fury byly na pokazie w III aleji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Fotki będą jak mi Bartek prześle. Żona to żona ale mody w aucie to jest najważniejsze Nasze auto zawsze nas wysłucha, jak wsadzimy lance w dziure i ją zatankujemy odwdzięczy się ostrą jazdą nie marudzi, koi naszą dusze i daje wiele przyjemności ( tylko laski nie robi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi