Leman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 ja też płaciłem 120 tylko że panowie nie potrafią skęcić wszystkiego do kupy przykręcili mi wachacze na miekkie śruby ....ignoranci jeba...i :thumbdown:
tymonA4 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 to co ja miałem dzisiaj poprostu szok nie dal osłon ana amory i gosciu mówi tak oo 3 dni i po amoru
kikson Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 k..wa jutro auto idzie do mechanika strzela prycha i ciezko nim jechac a ja niewiem o co kamon ;( ;( ;(
Tomiii Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Kto będzie na spocie w sobotę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Piter rób listę :naughty: Polubiłem klekoty :good: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
MAGIC87 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 Witam wszystkich.. widze ze jakis spocik sie organizuje wiec moze pojawie sie jako świezak
tymonA4 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 no no wpadaj wpadaj spoty bywają nieziemskie przekonasz się sam [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 23:39_________________________________________________ja zrobię listę więc ja kangoo (brawurowa jazda) abu rs4 dzo-omega tomi miłośnik klekota Michał miłośnik lpg sysiek miłośnik bo ja wiem nuti będziesz 6na9 będziesz kto tam jeszcze podjedzie pod obi
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Strzala dziewczyny Bogus cos wczoraj nie dalismy rady sie zdzwonić a pozniej mi komorka padła no co za szmata bateria trzyma mi jeden dzień pozno wczoraj wrozilem i nie mialem jak zadzownić bylem wczoraj dwa razy w olsztynie zawiez a pozniej przywiez cooler bo myslalem ze rozje...y dla tego mi tak kopcil jak sie okazalo cooler dobry tylko waz ktory trzyma nastepną rurke pierdzialnął i juz nie wiem jaki tam zalorzyc , walnał waz ktory jest do traktorów hehee :gwizdanie: potargal sie jak szmata Bogus jestem dzis wolny od 13.30 wiedz jak cos to dzwon czy tam pisz esa pomodzimy bo pozniej ide na urodziny do szwagra wiedz moze byc ciezko nie wiem jak jutro z tym wyrazowem , nie bede mial auta a omegą niechce mi sie tam jechać - zresztą zobaczmy jaka bedzie pogoda jak ladnie to mysle ze uda mi sie z Anią wyskoczyć ale jak bedzie bieda to fakam to nutek jak tam destrakszon jutro ? tymek a ty co znowu kombinujesz po co wkladasz kase jak chcesz subaru kupic ? sysiek wymieniles filtr oleju i co nie bierze teraz ? ;-) scrat gadales z rogalem odnoscnie programu ? aha wczoraj bylem u chudego widzialem jego furacza pasacik przed liftowy 1,9 tdi na pdka calkiem calkiem pracuje idealnie korekcja pompek wrecz ksiazkowa rejestruje go wlasnie mysle ze bedzie na nastepnym spocie nastepny klekocik w rodzinie piotrek no i jak tam z rs4 :-) masz jakies foty to zapodaj tomii a toj klekocik jak tam klekota ladnie ?
NUTI Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 nuti będziesz Kurde wpadłbym ale rozbieram dobudówkę domu ( ganeczek) bo w przyszlym tyg wchodzą mi z fundamentami. Więc jutro od 8.00 rano u mnie młoty ida w ruch. Jeśli chcecie pomóc - zapraszam W niedziele to bym zajrzał
Tomiii Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Jak jutro będzie ciulowa pogoda pod obi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to jedziemy oblukać nową miejscówkę na Jurę :naughty: i nie będziemy moknąć :kox:
michał69 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 mnie niestety nie będzie praca cały weekend
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Jak jutro będzie ciulowa pogoda pod obi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to jedziemy oblukać nową miejscówkę na Jurę :naughty: i nie będziemy moknąć :kox: no jura jest podstawa a jutro mam byc w chu,, bydla podobno caly klobuck i okolice mają sie zjechać
Piotrek98igo Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 jutro nie bede mial auta wiec licze na kogos ze wpadnie po mnie ma byc zimno ale slonecznie w miare wiec trzeba sie cieplo ubrac
Bart79 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No fajnie każdy bez auta a na spota się umawiają to tramwajka wam zostaje :polew: Moze nowe forum tramwajarzy założycie :gwizdanie: :polew:
kikson Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Tak albo szrot.pl Niewiem czy wiecie ale wczoraj na galeri zginał jeden z robotnikow spadł z wysokosci ladnie co,ale i tak otworza ;( ale ktos musiał przypłacic to zyciem
NUTI Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Tak albo szrot.pl Niewiem czy wiecie ale wczoraj na galeri zginał jeden z robotnikow spadł z wysokosci ladnie co,ale i tak otworza ;( ale ktos musiał przypłacic to zyciem Presja - ciśnienie - reklama = KASA jedno życie a tylu szczęśliwych ludzi tam będzie.
tymonA4 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 To jest za duża inwestycja żeby prokuratora zamkla budowę gdyby to było na mniejszej budowie to miesiąc by tam nic się nie działo
Piotrek98igo Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 nikt nie ma auta bo w czestochowie sa sami rezacze
NUTI Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 nikt nie ma auta bo w czestochowie sa sami rezacze :polew: :polew: :polew: dobre - po pierdółki raczej rezaczy to może widze dwóch którzy mają kasei robią coś pozostali to raczej stylizują swoje furki
michal_g84 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Piter i Dzo Dzo jak coś to piszcie do mnie o której to ja po was mogę podjechać nie ma problemu, w końcu ja sam jade więc miejsca mam w hu..ligana
scrat Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 scrat gadales z rogalem odnoscnie programu ? jeszcze nie gadałem, ale 28go jadę do Warszawy do lekarza, to może bym przy okazji dorzucił czarnuli kilka kucy pod maske co do wyrazowa, to ja raczej nie dam rady... w niedzielę też jest spot, czy tylko sobota?
Rekomendowane odpowiedzi