Bart79 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No jest i to za***isty tylko co ty tam chcesz robi tam trza umie szybko jeździć :polew: :polew: i niewiem czy się zmieścisz za kierownice koksie jeden
MAGIC87 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 podobno w lublincu jest tor gokardowy ma ktos ochote sie wybrac? Ty jestes tylko mistrzem prostej :gwizdanie: po zakretach to tylko wózek w tesco mozesz pchac
Bart79 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Magic najlepszego i miłego wieczoru z kobitką
Sysiek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Wszysktiego najlepszego Magic No slyszalem o tym torze w Lublincu i chetnie bym sie tam kiedys wybral pojezdzic troszke
olek_je Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Najlepszego Magic Bartek może byś spocika zorganizował na tym torze. :wink4:
Piotrek98igo Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 no dokladnie mysle ze mozemy sie wybrac tam kto chetny Bartek zaklep mi jakiegos xxxl Magik budrysie najlepszego ps odezwal miszcz zakretow Plany były inne na poczatek... bardziej chciałem fele, ciemna szybe , xenon. jednak po spotakch i kreskach z chłopakami z czewy doszedlem do wniosku ze MOC... na poczatek wywalenia kata + przelot i po tym program. jak ogarne wszystko i bedzie po programie wrzuce wykres. :polew: :polew: :polew: :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 magic wszystkiego naj tymon dzieki za kontakty
tymonA4 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 dzodzo masz to na gg i mówi sie (pisze) gniazda lub gniazdo 230V nie ma czegoś takiego jak kontakty
Tomasz Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a o mnie zapomnieli że jestem z Lublińca tu link do toru : http://www.torkartingowy.com.pl/ koszt w tygodniu 30zł / 15 minut, max 5 osób na torze, i Piotrek się poradzi bo jest tylko gaz i hamulec
michal_g84 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Najlepszego Magic jakby co to ja też jestem chętny na te gokarty
olek_je Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja tylko gazu i hamulca uzywam. wiec chyba tez se dam rade
kikson Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja tylko gazu i hamulca uzywam. wiec chyba tez se dam rade Olek ja robilem auto u mnie na zawodziu naprzeciwko rynku jest taki mechanik :kwasny: A jak masz namiary na kogos kto ma pojecie i robi dobrze to daj namiary szukam dobrego mechanika
kikson Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ty cieciu ty chyba cały czas siedzisz przed kompem i marszczysz freda co :naughty: Dawac namiary na mechanika godnego polecenia najlepiej z dostepem do kompa w celu podlaczenia do czegos takiego jak tech-em
Piotrek98igo Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 jak jest co marszczyc to czemu nie wez no lepiej sprzedaj lego łopla i pozbedziesz sie problemow
Sysiek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kiki Krakowska 66 ma kompa z programem do opla ale najtanszy to on nie jest.
Bart79 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kikson żaden polaczek qr** jak mi corse robili to miesiąc czekałem a itak części u tego gościa co się boschem zajmuje w czewie robili podsyłają mu części on naprawia a oni tylko swoją marże i heja Co do spota na kartach to zróbcie listę chętnych i podajcie termin wtedy podjadę do właściciela to mój znajomek i coś z nim ustalę
Tomasz Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 to ja się jako 1 zgłaszam:) (ostatnio jeździliśmy w 5 osób i był ) wiadomo swoich się lepiej wali w ramę
Rekomendowane odpowiedzi