Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitanie wiosny Przesiadka z 15 na 17

dsc00146lj.jpgdsc00156gn.jpg

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Malarz przywiez mi ta pompe jak mozesz...

Opublikowano

Marcin 1.8 t spoko bo troche mi zalerzy

w tygodniu magic ci ją dam bo teraz nie wiem gdzie ona w piwnicy lezy [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________tomii znasz moje zdanie odnosnie felg są super :good:

Opublikowano

i co już po fajny spot niedzielny :kox: :kox:

Opublikowano

spot fajny, szkoda tylko że ten gówniany deszcz zaczął padać..

Opublikowano

jak wracalem z tesco wciaglem 1Z :kox: ...ale pozniej widzialem ze pan zawziecie chcial sie odegrac kiedy ja juz nie bylem zaintersowany,wciagnal mnie i kilku pacjentow prawym po dziurach :decayed:

Opublikowano

a ja musze coś zrobić z tym moim AJMem bo nie jedzie.. albo kierowca duupa albo mu mocy brakuje..

Opublikowano

no chyba kierowca d*pa :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

a ja musze coś zrobić z tym moim AJMem bo nie jedzie.. albo kierowca duupa albo mu mocy brakuje..

:polew: :polew: czipuj ja wlasnie mam kosci z allegro u siebie :evil:
Opublikowano

szczególnie jak mi zgasł przy starcie :decayed:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 20:57_________________________________________________no ogladalem na youtube właśnie filmik takiego jednego AJM'a z chipem z allegro i ładnie pomykał .. :kox: :kox:

Opublikowano

proszę cie żadnego gówna z allegro to już nawet ja wiem :decayed:

Opublikowano

myślę nad takim... na te za 1zł sie nie zdecyduje ale ten droższy powinien byc super :kox: :kox: :kox:http://allegro.pl/item963387927_prawdziwy_tuning_chip_47hp_najtaniej_wysylka.html , Piotrek Ty masz tego czy innego :polew: :polew: :polew:

ja mam ten tanszy chinski :polew: :polew:

:polew: :polew:

Mowią, "co drogie to tanie",

Allegrowiczu, nie daj się skusić tanimi ofertami,

kryją one w sobie wiele niebezpieczeństwa,

bo kupując taki chip u innych, de facto jego chińską podróbkę,

narażasz silnik na totalną destrukcję!

Opublikowano

kolego tea :decayed: jedz do rogala jak madzik i reszta a nie jakieś dziadostwo :wink4:poczytaj na forum co piszą o boksie [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:45_________________________________________________to że ja mam to nie znaczy że mają mieć wszyscy :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tymon, spoko looz.. wolałbym jeździć serią niż robić takie goowno, na chipa podjade do dynosoftu do Tych, tam robiłem poprzednie auto i tam mam zamiar robić A4.. z allegro tylko jaja sobie robie :kox: :kox: :kox: ... chociaż cena kusząca :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

mówisz o swojej a3 ile miała kucy :cool1:

Opublikowano

Tak to wyglądało

modxz.jpg[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 22:30_________________________________________________Temp. powietrza zasysanego 34C ... pózniej wyciałem kata więc może do 120km doszlo przy zniższej temp, :)

Opublikowano

tak[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 22:48_________________________________________________na nastepny spot wyjezdzam na moich alusach :kox: :kox: