keżor Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 cześć dziewczyy , patrzcie jaka sie biba szykuje i prawie wszyscy nowi :> http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_katowickie_11_lipiec_2009_pierwszy_spot_w_katowicach-t85081.135.html
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 no i co tam ziomki kezor - dziadu co znowu bedziemy siedziec na parkingu i czekac na wszystkich nie nie nie ja juz tam nie pojade :-)
keżor Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 no i co tam ziomki kezor - dziadu co znowu bedziemy siedziec na parkingu i czekac na wszystkich nie nie nie ja juz tam nie pojade :-) grill jest u mnie na działce , tamten spot był z eu , teraz będzie wypas
Gość tymonA4 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 A jutro to spot będzie czy nie będzie czy jeszcze nie wiadomo
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 pierwsze slysze no ale jak cos to pisac kto sie pissze tylko ktos bedzie musial przyjechac po mnie bo furacz w czesciach jest ;(
Rafaell Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 witam jutro można by coś wymodzić, pogoda fajna w sam raz na spota
Leman Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 witam jutro można by coś wymodzić, pogoda fajna w sam raz na spota dokładnie - jak coś to sie pisze :kox:
Rafaell Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 No to co robimy spota jutro o 17.00 pod M1???? Kto się piszę?? Ja Leman tymonA4 ???
Norbi TDI Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Znowu jak mam nocke musicie wyskoczyć ze spotem
Gość tymonA4 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a po dzo dzo się podjedzie i gitara Piotrek sysiek michaly bart nuti kogoś zapomniałem a tak tomi Kikson-wezmę ci jutro kija plus dodatki
Wafer Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Chłopaki, co powiecie na to: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9216028 :slina:
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ladna ale cena przesadzona jak za benzyne
Rafaell Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 wygląda na zadbane i pewne, tylko cena mocno za wysoka ale może dużo do utargowania pisz do gościa i dowiaduj się co i jak
Wafer Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Hmmm, no mi też się podoba Przede wszystkim jest to co szukam, czyli srebrny avant po drugim lifcie z 1.8TQ... odkąd obserwuję allegro (około 2miesiece) to tak naprawdę pierwsza A4 w tej konfiguracji.... no ale tak cena trochę przesadzona, a wątpię żebym 3tys. stargował ;P
kikson Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Postaram sie zajrzec jutro na spota :> Dzo-dzo przy nastepnym spotkaniu rozwale ci auto i złamie kichawe :wallbash: jak jade moim żółtyym bolidem jesteem jak terminator :evil: TymonA4 wezme sprzet jutro od ciebie--wielkie dzieki z gory
Sysiek Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Jutro co prawda jade z ojcem w droge za autem ale mysle ze napewno wroce wczesniej Dzo, jak chcesz to bede Cie mogl zgarnac Bedzie walka na car audio?
Rekomendowane odpowiedzi