kikson Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Dzo-dzo ma kasprzaka i fika jakby miał niewiadomo co :polew: Dzo w piatek akcja%%%% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Heh, to ja z moim jamnikiem nawet nie wyskakuje :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Sami wiecie jaki jest dzo-dzo jak krowa co dużo muczy a mało mleka daje..............( trzeba mu wjechać trochę na ambicje) :decayed: Ja się nikogo nie boję mam ochroniarza w profiluu.... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Kikson ale się narażasz naszemu lanserowi Dzo-Dzowi jak złoży te padake do kupy to ci napewno nie daruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Bart dzo-dzo ma fure złożona bo dziś prawie czołówke zaliczyliśmy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Dzo, wezmiesz na jutro vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 kikson tobie to sie naprawde nudzi ze piszesz na ełu no chyba ze chcesz mnie dogonic w postach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Mniejsza o to w Cze-wie są już dwie pierwsze osoby zarażone świńską grypą :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Mniejsza o to w Cze-wie są już dwie pierwsze osoby zarażone świńską grypą :bicz: loo kurde to ja na spota nie przyjezdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Mniejsza o to w Cze-wie są już dwie pierwsze osoby zarażone świńską grypą :bicz: loo kurde to ja na spota nie przyjezdzam Podobno sterydów nie łapie są tak pochatrani od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Dzo na koniec rezanka nie zapomnij zrobić na drzwiach "listy płac" :laghing2: :laghing2: :laghing2: :nabijasie: :banan2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ja na spota się spóźnię jeszcze jutro mam jechać do poznania i bede tam do poniedziałku piep. robota :kwasny: może chce ktoś coś z pozniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 czesc chlopaki to o ktorej ten spot ? moze wypadallo by sonowi powiedziec ? czy foch jak chu... kikson ty draniu hehheh no piatek mozna by cos wymyslec wczoraj zakonczony mod nr 2 dzis mod nr czyli mocniejsze przeguby :-) poducha pod silnik wymiana klocki tarcze :-) aha bart i w końcu zrobilem sobie oswietlenie tych wylotow powietrza w kabinie i ogolnie to juz jest zalorzony sprzet grajacy - wzmacniacz kondensator pradu basik i wymienione wszystkie glosniki w dzwiach wraz z przetwornicami :-) - dzodzo zaczyna byc znowu glosny hehee na spota sie pisze na chwile na bank tylko ja pracuje do 17.00 chodz moze sie urwe wczesniej ale znowu mam byc kolo 19.00 u mechanika no nic damy jakos rade nutek i co z glosnikami - nie zle jaja wyszly no nie ? i tu takie male kiepskie zdjecie wzmacniacza taki malutki heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 nutek i co z glosnikami - nie zle jaja wyszly no nie ? Weź mnie nie wku ściagam boczki drzwi a tam nowe ori głośniki nosz kur mać !!! teraz musze kupić subwofer ori i je podłączyć po wzmacniacz - ale jakoś mi sie nie chce bo to grzebania ze dwa dni Audi to ma pomysły - sie wkurzyłem wczoraj jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Bry nuti poco ci sub lansować się chcesz jak Dzo-dzo Sami lanserzy Abudabi teraz Dzo i jeszcze Nutek dołącza do nich szok BMW se kupcie to będzie lans :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie po prostu sie wkurzam ze mam tylko dźwięk w przednich glosnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ale masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 no dokladnie Nuti lepszej rzeczy w audi nie ma niz Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 no dokladnie Nuti lepszej rzeczy w audi nie ma niz Q Weź nie podpuszczaj :kox: dżwięk jest ważny a jak jest hu -wy to trzeba to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 chodzi ci o dzwiek silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi