Sysiek Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 No i c**j, caly misterny plan poszedl w piz*u .. Eh. Dzo a prosilem Cie zebys nic nie mowil to bedziesz mial mega rabat :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 rabaty mogles powiedziec to bym bral gratisy i na tym jezdzil :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Sysiek.. został mi litr tej oliwy i wiesz co wsadze ci go w Dupe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 sobie wsadz bedzie lepszy poslizg [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 07:53_________________________________________________fajna skodzina http://moto.onet.pl/1627021,1,pierwsza-elektryczna-skoda-paryz-2010,artykul.html?node=25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam panowie potrzebuje pilnie pożyczyć odtwarzacz dvd taki przenosny do samochodu mocowany do zagłowka Wybieramy sie z cała rodzinka w poniedziałek w długa podróż a mały z tyłu nie wysiedzi 7h... Jakby ktos miał takie cudo bede wdzieczny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 kto jutro będzie bo nie wiem czy przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 kto jutro będzie bo nie wiem czy przyjechać pisze w temacie wszystsko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 to wiem, ale pytam kto będzie , bierze ktoś grill? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 no bedzie,jakby nie bylo to by w temacie nic nie bylo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 to se pogadali kiki wysłałem ci info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ja postaram się być ale tylko tak do 14 bo nie mam za wiele czasu jutro[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 15:37_________________________________________________ sobie wsadz bedzie lepszy poslizg [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 07:53_________________________________________________fajna skodzina http://moto.onet.pl/1627021,1,pierwsza-elektryczna-skoda-paryz-2010,artykul.html?node=25 Najbardziej podobał mi się wpis: Wiecie jak wygląda sportowa wersja tej Skody? Kierowca ma adidasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 kikson to co maly widze ma ADHD :-) to co z was za rodzice ze nie mają wplywu na malego bajkla p.s nie interesuje nas gdzie i na ile jedziesz - czy w ogóle musisz pisac tu na naszym forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Cześć Sąsiady :gwizdanie: Panowie powiedzcie mi, w którym miejscu na alejach dokładnie znajduje się kręgielnia? Czy to jest gdzieś koło SEKI? Proszę o pomoc. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 kregielnia w szocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 nie koloe seki tylko w schocie kolo kina ale tam nie jedz bo drogo i kicha lepiej jechac do redzin przy glownej drodze masz za***ista reklame kregli podobno fajnie i ceny dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 nie koloe seki tylko w schocie kolo kina ale tam nie jedz bo drogo i kicha lepiej jechac do redzin przy glownej drodze masz za***ista reklame kregli podobno fajnie i ceny dobre W Rędzinach byłem już X razy, teraz jadę z polecenia znajomych właśnie tam :naughty: No nic... zobaczymy jak tam będzie. Najlepiej chyba będzie stanąć koło filharmonii na parkingu i spacerkiem do Schota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 teraz to cie fantazja poniosla , zaparkuj w schocie na dole albo w alejach w soboty i niedziele nie laza ci od parkingow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 kikson to co maly widze ma ADHD :-) to co z was za rodzice ze nie mają wplywu na malego bajkla p.s nie interesuje nas gdzie i na ile jedziesz - czy w ogóle musisz pisac tu na naszym forum ? :polew: nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 tymek masz to o co Cie TWOJ PANCIO prosił :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 mam mój fanie [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 20:46_________________________________________________a ty znalazłeś mi miejsce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi