Norbi TDI Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Robaszki gdzie u nas polecacie jakis zakład co robia geometrie i zbieżność, tylko taka komputerową nie na patyki jak w Mototechnice i ile kasują ? tak jak pisze Sysiek, na krakowskiej, dużo kasują ale mają porządny sprzęt, na felach 17cali płaciłem 120zł byłem tam dzisiej i powiem wam ze to NAJlepszy zakład gdzie ustawiali geometrie w jakim bylem pełen profesjonal, wszystko na kompie, orginalne dane dla rocznika, silnika itd. nawet wykryli ze jednego springa mam o 5mm za nisko Polecam zaklad a i jeszcze jedno zapłaciłem 85zł ponieważ zagadałem z gościem na temat rabatu dla A4 klub.pl przed wjazdem na diagnostyke wystarczy powołać sie na A4klub dodatkowo pełen wydruk z danymi przed i po ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 no to bedzie trzeba pojechac zczaic tą mechanike :-) wlasnie odebralem tarcze od mikody - zamowilem juz poduche kur... ile kase za poduche to szok nikt jej nie ma poza marszalkiem fak a cena poduchy 420 zł po rabatach dla klubu 370 :-) i wale do mechanika wszystko zakladac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 No to cieszymy sie ze kolega jest zadowolony Dolaczyles do naszego grona Robota zawsze wykonana tam jest bardzo dobrze ze warto zaplacic te 100 czy 120zl A i dzieki za wytargowanie znizki dla nas, zapewne nie omieszkamy skorzystac z tego Dzo, ja bym sie nawet nie zastanawial gdzie jechac jezeli bym mial ustawic zbierznosc A Ty chyba bedziesz mial wlasnie to do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 a laske tez robia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 To juz masz gratis do kazdej uslugi Taki nowy standard :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Norbi to jak bylo? chyba juz wiemy za co ten rabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Sysiek -będą tak poniedziałek wtorek ok.220-230 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Sysiek -będą tak poniedziałek wtorek ok.220-230 PLN Ok, dzieki wielkie, moze do tego czasu bede mial juz tez nowa lewa lampe A pozniej? Montaz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 piter tobie nie zrobia masz za małego :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 buahhaahah no moze tak byc miesnie ma ale ptaszek maly trzeba by sie agi zapytać haha wlasnie panowie zostalem bez kasy do zycia hahah ale najwaznijesze jest auto i jego nie oczekiwane zachcianki ( a to to by sie przydalo a to to sie zepsulo hahah ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Buehehehehe, jak Wy sie kochacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 mi nie zrobia bo by mu sie nie zmiescil do paszczy kikson a ty cos ostatnio taki sie zrobil,kija chcesz kazdemu trzymac ,a w dodtaku do majt zagladasz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 mi nie zrobia bo by mu sie nie zmiescil do paszczy kikson a ty cos ostatnio taki sie zrobil,kija chcesz kazdemu trzymac ,a w dodtaku do majt zagladasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: kikson lubi ostatnio trzymaj to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Kikson, o takiej niuni mowiles? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8011527 :slina: :slina: :slina: Cena do lekkiej negocjacji, jak mi sie uda zbic 300kzl to ja biore :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jutro dzo dzo potrzymasz bedziesz wygladał jak chomik :decayed: ssajac mego krokodyla dundiie sysiek tamta była czerwona i nowka sztuka no i sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 chyba mi się fora pomyliły same zboki i lachociągi tu piszą :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 o ten cio nigdy nie swintuszy sie odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 chyba mi się fora pomyliły same zboki i lachociągi tu piszą :polew: Dokładnie :>Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje i tak jest chyba tu i teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 :polew: :polew: bart to z ciebie to taka jałowka wynika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 o ten cio nigdy nie swintuszy sie odezwał :polew: :polew: bart to z ciebie to taka jałowka wynika Ja ci dam jałówke zobaczymy jutro Ja sobie świntusze tyle że z żonką ale żeby nie było że świntuszenie mi obce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi