MrTea Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 dales im do buzi? ze zeszli na 200zl? Piotrek pewnie nie, ja bym stawiał że sam wziął ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 co wy robicie z tym wątkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 uwierz że już bardziej zgejować się go nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 uwierz że już bardziej zgejować się go nie da zdziwiłbyś się :polew: [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 19:53_________________________________________________po moich ostatnich przejsciach z kobitami mogę smialo stwierdzić że to gatunek podrzędny. I chyba tylko związek z osobą gatunku nadrzędnego może być udany :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 uwierz że już bardziej zgejować się go nie da zdziwiłbyś się :polew: [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 19:53_________________________________________________po moich ostatnich przejsciach z kobitami mogę smialo stwierdzić że to gatunek podrzędny. I chyba tylko związek z osobą gatunku nadrzędnego może być udany :polew: :polew: no proszę i kolega pod wpływem forum zmienił orientację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 :polew: heheh jak Patrze na Piotrka i Sebę jacy są razem szczęśliwi... :naughty: a tak na serio ... mam w pracy taka jedną pannę, od 3 miesięcy chciała mi do wyrka wskoczyć, a jak ostatnio się jej udało a wcześniej wiedziała że nie chce się z nikim wiązać to po wszystkim stwierdziła że jestem dupkiem i że ją wykorzystałem. Koorwa mać, na kartce miałem jej napisać? Nie powinna mieć pretensji, po wszystkim zapiąłem jej nawet cyconosz Kobiety to wyjątkowo głupie istoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 hahaha to uderzaj , musisz się zbliżyć do Piotrkiej a on cie bliżej pozna z Madziką :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Boguś, ja bardziej myślałem o Tobie niż o Sebie , masz nowszą B6 niż Magic i do tego kombi jeszcze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Herbata alez z Ciebie Jebdienko dales im do buzi? ze zeszli na 200zl? Piotrek pewnie nie, ja bym stawiał że sam wziął ... Glodnemu chleb na mysli ... wiec moze Ty chcesz? Alez z Ciebie jebaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 ku..wa Tea ....leże :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 po Częstochowie krąży nowa skoda supeb nieoznakowana od rana do wieczora wie uważajcie SD rejestracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Michał, bedziesz jakoś na najbliższym spocie? przewiózłbyś mnie swoim ajm po c*pie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 byłem w niedziele, ale jak będzie w tą niedziele to też podjadę magic bierz tą turbinę a ja twoją http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166671.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 byłem w niedziele, ale jak będzie w tą niedziele to też podjadę magic bierz tą turbinę a ja twoją http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166671.0 przecież to jest chyba to samo co u niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 byłem w niedziele' date=' ale jak będzie w tą niedziele to też podjadę magic bierz tą turbinę a ja twoją [url']http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166671.0[/url] przecież to jest chyba to samo co u niego :polew: no dokladnie do tego to jest rumunka a madzka juz jedna ma gdzie jest madzka ? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 jak tak to nie było komu pisać jak o gejostwie to pińć stron pękło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 wróciłem... jak to gdzie byłem.... chyba juz ci sie poslady zeszły ze dalejsz rade pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 kto ma duze boczki bym co ruchnal :decayed: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 kto ma duze boczki bym co ruchnal decayed decayed tymka se ruchnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi