Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 a jakas lista czy cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No to róbta listę i wrzuci sie info o godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 ja odpadam praca chyba ze zaleje pałe i nie pojde :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No i co z tym spotem P.S Jutro o 17tej na Obi jest spot Audi 80 Klub Polska :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Spoko dam tam komuś tylko wiesz bez jakiegoś szczupaka nie wracaj kurde tak mi się grila chce a tu tylko robota ;( i szybko się nie skończy ja oczywiście jutro będę Zaraz z drogi :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 no ja tez bede jutro panowie ale mam szczescie same esy chca sie ze mna scigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafer Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Sprawe mam, ktoś ma może liste kodów wyposażenia po polsku? Po ang. mam ale nie wszystko czaje, a przetłumaczonych jest dość mało... jutro prawdopodobnie jade obejrzeć jedno auto i pasowało by posprawdzać, jak ktoś ma to będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 to wal do huga on ma na bank fajnie ze jest spot 80 tek jutro to moze tez bysmy mogli sie skumam o 17.00 na obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 To jak pod obi kto będzie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 beda wszyscy ci co maja byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Tos napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 tymonaa kiedy zakladasz KIT do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Czekaj czekaj wezmę ese to pogadamy inaczej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 to bierz czym predzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 no i co tam buraczki - wlanie wale na obiad kolo 17.00 sie skumamy tak mysle no chyba ze na obiedzie damy troche w palnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Coś mało chętnych na spota dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :banan3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 I znowu mnie nie ma ;( dopiero teraz wracam z Wrześni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 tymona docisnij pazdzia mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja dzisiaj nie moglem wpaść do SC Ale może zrobimy spota w środe lub czwartek tak o ok 18.00 co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 i jak tam po spociku ani was widu ani słychu no opowiadajcie [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 22:23_________________________________________________ tymona docisnij pazdzia mocniej nie dało rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi