Dzo-Dzo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 no to i ja sie pisze na kuligo :-) tymek jutro czekam piter czy czasami moja corka nie wyslala jakiegos esesmana do cibie dziś ? chudy jak tam moje gumy i felgi leman ty suko kikson kiedy oddasz kase ;-)
MrTea Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ktoś był może w wyrazowie? Da się przejechać na tor? Może jakiś wypad w pare aut?
tymonA4 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 michał to ja czekam a tak w ogóle to chyba bał bym sie z wami kulig robić
MAGIC87 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 a tak w ogóle to chyba bał bym sie z wami kulig robić a ja mysle ze raczej boisz sie czy linka pod toba nie peknie czy mzoe sanki sie rozpadna
Piotrek98igo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 on ma tytanowe sanki i linke stalowa, ktora wciaga wieloryby na poklad kutra
michal_g84 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ktoś był może w wyrazowie? Da się przejechać na tor? Może jakiś wypad w pare aut? jak sobie odśnieżysz to pewnie wjedziesz, ale zacznij już dziś to może do weekendu się wyrobisz jak Ci nie dopada
Leman Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jedyny Tea o zacięciu sportowym magik zapraszam na wyrazów - do wygrania buda dla psa
gizmo8 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Leman, jak tam poszukiwania?? Dostałes PW??
MAGIC87 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 magik zapraszam na wyrazów - do wygrania buda dla psa good Przeciez Piotr ma gdzie mieszkac? nie bede mu 2 dawał
MrTea Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 jedyny Tea o zacięciu sportowym niestety boguś, niektórzy tylko po prostej potrafią jeździć ... jak to mówią , zima weryfikuję kto ma tylko prawo jazdy a kto jest prawdziwym kierowcom :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 jedyny Tea o zacięciu sportowym niestety boguś, niektórzy tylko po prostej potrafią jeździć ... jak to mówią , zima weryfikuję kto ma tylko prawo jazdy a kto jest prawdziwym kierowcom :polew: ty zes juz pokazal na wyrazowie jak sie jezdzi pamietam :kox:
Leman Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Leman, jak tam poszukiwania?? Dostałes PW?? siema podbij dzisiaj lub jutro wieczorem tea. na gokarty sie bali przyjechać to na wyrazów też spękają... magda sedany są duużo wolniejsze :polew:
Sysiek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Skakal jak kangur Bogus Tymek dajcie znac czy dzisiaj i o ktorej
MAGIC87 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 ty zes juz pokazal na wyrazowie jak sie jezdzi pamietam decayed kox kox ale nic nie urwał. obyło sie na strachu
MrTea Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 hehe tylko amor skrzywiłem ... swoją drogą jak śniegi puszczą to można sie na gokarty wybrać, bardzo chętnie złoję Wam dupska
MAGIC87 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 najpierw przejdz eliminacje np z bogusiem michałem tymkiem itd... jak wygrasz to mozesz jechac z Sensei czyt. MAGIC
Piotrek98igo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 taka prawda jest, ze ten kto jest najszybszy spod swiatel ten jest najszybszy
Tomasz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no no i z tego powodu też byłeś na ostatnich miejscach na gokartach, a Bogus był 1 a tu jest dowód jak Cię brał Boguś od tyłu: Karty Karting Gokarty Lubliniec Audi A4 Klub Polska Poland Częstochowa
Rekomendowane odpowiedzi