malin85 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 kogo? ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ze mnie taki specjalista Hondy jak z Ciebie specjalista Audi :polew: Tymek kiedy znow gonisz woz? :gwizdanie: Jak cos to mow ja od reki wezme kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 a lampy depo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 nie trza mam dayline :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 nie trza mam dayline :polew: dayline+ringi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 kto mi pomorze kiere przełożyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 kiere to ja biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 tymek nie ze tu ciebie maja dosyc ? nikt tu cie nie lubi !! nie możesz znaleźć sobie innego forum panowie nie piszcie do niego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 jak będziesz kierownice przekładał to odepnij akumulator żeby jakiegoś spięcia nie było i poducha wywaliła . ja przekładałem kierownice 15minut musisz mieć torexa klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 tymek nie ze tu ciebie maja dosyc ? nikt tu cie nie lubi !! nie możesz znaleźć sobie innego forum panowie nie piszcie do niego !!! wystarczy mi to że ty dzwonisz co dzień buraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 dobra kurde;p zacznijmy tu spamowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 na vagu dostales juz bana? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 :polew: kiera done :naughty: teraz podłokietnik :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 na vagu dostales juz bana? no co ty jeste pierwszym uzytkownikiem nie liczac Modów i admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 no bo w kazdym temacie pisze:"tak" "fajnie" ok" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Piter dzisiaj tak gościa zakręciłeś na logu że ma zamiar kupić nową turbawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-spoiler-lotka-klapa-tyl-i1399879767.html Tymek dokupisz to i w 2 godziny sprzedasz furacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 no na jakas wichure to pojdzie na 100% Tymek tyle modzisz ja bym zostawił pazdzia.... jak Ci sie nie psuje nie łyka oliwy to bym zostawił chyba ze za mało ci mocy. Bo ja miałem tak w ibizie. Nic sie nie psuło... jedynie olej tzreba było sprawdzac... Denerwowało mnie tylko Brak mocnego odejscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi