Piotrek98igo Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 hehehehe tymek wyluzuj chyba musze zaraz wyliczyc ile kasy wydalem na odzywki to muslisbyscie te padla sprzedac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 piotruś przecież wiesz że mnie ciężko zdenerwować ale temat jest ciekawy [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 21:57_________________________________________________ Tymek 20:53:02tyle to ja wydałem na recaro rozmowa z gg kupiłes ponoc recaro.. wiec pytam sie czy pasuja do Sieny dalej nie rozumiem co ma recaro do sieny [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:00_________________________________________________ale myśle że i nie ma poco szukać sensu w twoich postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 no nie ma... bo na spocie bedzie piona buzi buzi i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 jak rozumieć Sebastianie twój post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Czy to wiosna idzie i burza hormonów się zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 suczki jest dzisiaj jakis spocisz ? p.s bo musze bogusiowi wyjeb..c w pysk :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanatyk_aut Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Koledzy jak tak z innej beczki... Sprzedaje wóz techniczny. Was nie pytam ale moze macie kogos kto szuka wiekszego zadbanego autka http://allegro.pl/piekne-audi-ze-szwajcarii-i1481308708.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 no jest przeciez pisze w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 tymek gadąłem z ta babą ale ona jest nie powazna raz mi mowi czynsz tyle raz inaczej raz ze jest ogrzewanie raz ze nie ma pojeba.. tam ludzie mieszkają hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ty wez se telefon znajdź bo dzwonie do ciebie ona jest niezły kombinator [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 13:27_________________________________________________tomek dzisiaj robię ci przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 no to nie mogles mi odrazu powiedziec telefon mam w aucie a czegos chcial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Panowie jak by ktos z was badz znajomych chcial kupic ktores auto z Grupy PSV ( Fiat Ducato, Citronen Jumper, Peugot Boxer) niech nie kupuja z motorami 2.2 100 konnym i 2.3 120 konnym ( silniki fordowskie) obracaja sie panewki, jedyne godne motory ktore mozna polecic to 2.0 80 konny albo 3.0 160. Nastepna sprawa nie wiem jak w Peugocie czy Citronienie, w fiacie jest slaba instalacja elektryczna co troche cos zdycha no i konstrukcja auta jest slaba wstawiaja wzmocnienia i tak gowno to daje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 sysiek skad to takie wywody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 u nas królują reno do firmy i jest ok a najlepszy silnik to 2.5D lata aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Wolisz wiedziec jakie jest gowno i sie nie wp***dolic czy nie wiedziec i sie potencjalnie wp***dolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 mnie tam takie kible nie obchodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 co nic nie piszecie jak na spocie ja sie ubawilme jak nie wiem co i nawet zobaczylem internet w takiej malej czarnej walizeczce hehee a bąka moje to wszyscy wachali hehe p.s bylem na filmie karol kur... jaka zenada 44 zł wyjeb... z bloto mysle ze dzis mi to zonka wynagrodzi , bo ile to by modo mogl tymek zrobic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mówiłem ci że słabizna, ale końcówka najlepsza z całego filmu. I pamiętaj jak chcesz mieć długi staż małżeński to codziennie musisz żone aż po grób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi