MrTea Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tymon, bedziesz jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 chce mam do odebrania błotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 tez bede i wreszcie nie musze wozic mojej suki bo odebrała abudabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no przyjade jutro pazdziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no bede ale juz postanowione bedzie S4 DZO pl na s4 to ty masz fantazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 andr3i widziałem cie z dwie godz temu na sabinowie pod żabką :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 andr3i widziałem cie z dwie godz temu na sabinowie pod żabką :kox: trza bylo stanac i zagac a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 andr3i widziałem cie z dwie godz temu na sabinowie pod żabką :kox: trza bylo stanac i zagac a nie tymon nieśmały jest :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ktos wie ile bedzie dzis osob ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No my już też z kolegą wpadniemy na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 chlopaki z radomska beda PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wcale nie PKP :decayed: :decayed: po przyjechać obciągiem to jeszcze ale jak my wrócimy [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 10:36_________________________________________________miało nas być wiecej ale jak to zawsze bywa jeden nie moze, drugi udaje ze sie bedzie zenił, trzeci pracuje wieczorem wiec ze 3 nas bedzie. a wy cos tam trinkujecie na spotach u siebie np dzis czy tylko sie zjeżdzacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a wy cos tam trinkujecie na spotach u siebie np dzis czy tylko sie zjeżdzacie?? tu sa inne priorytety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 idzemy na pupy? to tam na nas czekajcie na taka czerwona bestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 bo ja nie bedziecie naprawde pić to moze nie ma sensu sie wyrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 bo ja nie bedziecie naprawde pić to moze nie ma sensu sie wyrywać Nikt nikogo do niczego nie zmusza a My mamy inne zajecia na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja bede dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 spoko pany tylko pytałem grzecznie a jakie macie "inne zajęcia" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 w naszych zylach plynie adrenalina, predkosc,spalone sprzegla,opony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi