snake s4 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a ty tylko o jednym. chociaż na tym spocie daj spokuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jajeczniczke powiadasz? Spoko, staniemy gdzies za Piotrkowem podniose maske zdejmiesz majty siadziesz na silniku i bedziesz mial jajeczniczke I jest maly problem ... Auto jeszcze nie u mechanika, nie ma miejsca. Plac zblokowany japoncami z powodu brakow czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Sysiek, niech Cie tylko coś nie podkusi żeby auto na Piastowską ostawić do warsztatu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Herbata, mysle ze jak zobaczyl by naklejke A4-Klub.PL to by auta nie przyjal a i ja tam go nie oddstawie Kamikadze nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 chyba trza zacząć świadczyć usługi na zasadzie: "a taki miał nasz sąsiad ładny samochód" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 I jest maly problem ... Auto jeszcze nie u mechanika, nie ma miejsca. Plac zblokowany japoncami z powodu brakow czesci No niestety japońce trwałe ale jak się coś nietypowego zrąbie to czasem i dwa tygodnie się na części czeka, niektórych części to nawet w Polsce na stanie nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 I jest maly problem ... Auto jeszcze nie u mechanika, nie ma miejsca. Plac zblokowany japoncami z powodu brakow czesci No niestety japońce trwałe ale jak się coś nietypowego zrąbie to czasem i dwa tygodnie się na części czeka, niektórych części to nawet w Polsce na stanie nie mają Tu problem jest z brakiem podstawowych czesci a nie nietypowych...[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 23:19_________________________________________________Jakis sku!@#$% dzisiaj rano zaj!@#$ mi tylna tablice w busie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 michał 84 skoro plany sie cos pozmieniały to ja szukam 4 osoby i jade swoim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 rozumiem, podejrzewałem że taki będzie finał tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nie widzi mi sie jechac w 3 osoby z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 to gdzie się wszyscy spotykamy w takim razie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 michal snejk zostawia u mnie woz pod blokiem wiec przyjedz do mnie pod blok i razem z syskiem pojedziemy w trase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 michal snejk zostawia u mnie woz pod blokiem wiec przyjedz do mnie pod blok i razem z syskiem pojedziemy w trase to umawiamy się o 5.50 żeby o 6 wyjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 kurde tez bym jechał z wami ale niestety praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja bede 6:10 na DK1 ... CB macie to bede mówił jaki km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 A po co na te Bemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 A po co na te Bemowo chłopaki odbierają nowe A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 :polew: [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 20:47_________________________________________________http://sss.org.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi