Sysiek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tymek mowisz o tej czarnej a3 sportback w komisie "alfa auto" czy jakos tak? Jedz z czujnikiem a przekonasz sie ze juz nie bedzie taka fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ha ha ha dlatego pewnie stoi od jesieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Koles wszystkie auta jakie tam ma sa po jakiejs przygodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 jak to w komisach dlatego najlepiej kupić auto od kolegi co cie nie oszuka :gwizdanie: btw mój pazdziesz sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ten komis jest szczegolny, koles kupil od mojego szwagra jakies 2 lata temu e-36 bez przodu, po 2 tygodniach auto stalo zrobione i opisane jako bezwypadek To teraz czarne B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Panowie widziałem dzisiaj w Cz-wie czarne R8 jakie to bydle szerokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 a jaki piękny dźwięk silnika przy dodawanaiu gazu :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Snejku wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Kto będzie dzisiaj na zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 a jaki piękny dźwięk silnika przy dodawanaiu gazu :slina: dźwięk jest mega v10 robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Kiedyś stał w maku ludzie robili sobie z nim zdjęcia he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 snejku dzisiaj 18 konczy najlepszego bedzie kilka osob na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 To najlepszego Snejku :drunk:, mnie na spocie dziś nie będzie, niestety czasu brak, może za tydzień się uda, milego spotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja dzisiaj wpadne na 100% na jurajskiej tam koło Maca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja bede na 100% .... kto ma vaga? pilnie potrzbeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 dobrek wez vaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 zajrzę dzisiaj ale nie wiem o ktorej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry_k Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 sory Panowie ale dziś mnie nie będzie ;/ Postaram sie za tydzien przyjechać Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi