MAGIC87 Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ja pier**le... do dzisiaj odbija mi sie krupnikiem i jajkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 mam mam mam ... pół roku jak z bicza strzelił .. i audi jeździ.. narazie na std. sterowniku, ale całkiem przyjemnie. Calą sprawe i zachowanie partacza i złodzieja opisze swoją drogą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 znacie go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry_k Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 No ja chyba znam to ten co sie w białej a4 buja no i ta drobniutka blondi pasuje jak ulał tylko z tyłu za nimi powinien być szyld KFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 co to znowu taka cisza? dzo dzo zalatwiłes termometr z budka dla ptaków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 ta masz tam podjechac i powiedziec ze odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 jakby ktoś miał ochotę: http://www.audi80.pl/vagovwisko-2011-23-24-lipca-pnw-k-opola-vt56760.htm?sid=0c680b29b439045c9a6bf51b47602767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 w niedziele mega spocik :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 ta masz tam podjechac i powiedziec ze odemnie bede tam jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_z Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 w niedziele mega spocik :kox: Witam wszystkich, jako swiezy nabywca A4 chcialbym sie przywitac oraz zapytac gdzie dokladnie i o ktorej odbedzie sie spocik? W Cz-wie bede w okolicach 16 na spocie OKP wiec potem bym do was podskoczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 w niedziele mega spocik :kox: Witam wszystkich, jako swiezy nabywca A4 chcialbym sie przywitac oraz zapytac gdzie dokladnie i o ktorej odbedzie sie spocik? W Cz-wie bede w okolicach 16 na spocie OKP wiec potem bym do was podskoczyl pisze jak byk w temacie gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Vectra C 1.9CTDI skillowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_z Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 pisze jak byk w temacie gdzie Widac juz mi sie na oczy rzucilo ... starosc nie radosc ... dzieki za info czyli spot o tej samej porze co OKP, do ktorej bedziecie siedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Zależy od pogody, parę kresek się szykuje w niedzielę więc możemy się później przemieszczać. A gdzie macie spot Octavii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Zależy od pogody, parę kresek się szykuje w niedzielę więc możemy się później przemieszczać. A gdzie macie spot Octavii ? raczej Omegii OKP Omega Klub Polska OCP Octavia Club Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 raczej OmegiiOKP Omega Klub Polska OCP Octavia Club Polska to i dzo dzo tam bedzie to jedno i drugie w lapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 a ja wczoraj na galeri widzialem moją pierwszą b6 SC85558 czyli kolo dalej jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_z Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A gdzie macie spot Octavii ? raczej Omegii OKP Omega Klub Polska Dokladnie OKP czyli Omegi i na ten moment parking galerii wiec rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 herbata czyzbys sie chciala z kims killowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi