MrTea Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 a co ja Piter moge zrobić tak słabą serią ? ... 107km i 263nm :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 zawsze mozesz przypuscic atak na jakies 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 to masz o 6 KM wiecej niz ja... a ile Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 nie pytaj, padaka na maksa... silnik po prostu zajechany chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Ktos nam tu sie zakochal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Panowie, wyciagne gdzies dzisiaj gwozdzia z opony i ją załatam? Jeśli nie obawiam się że ze spotu dzisiaj nici.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 wątpie żeby jakiś serwis opon był w niedziele otwarty, a nie masz zapasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 wątpie żeby jakiś serwis opon był w niedziele otwarty, a nie masz zapasu? jedną gumę zużył w nocy w klubie gogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 zapas mam, ale 15" i nie chce mi sie go zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a ja nie mam zapasu... nawet nad morze poleciałem bez jak nie chce ci sie zmieniac to białasem wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 na sikorskiego master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 białasa rodzice wzięli, a na sikorskiego nikt nie odpowiada :| .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 sorka ze mnie nie było... piłem wczoraj kociołek panoramixa i jest masakra.... cały dzien z zycia wyciety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a grazyna dala rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 wiedziałem wiedziałem ze bedzie podtekst ze u grazyny ale skoro jestes wyposzczony to Ci ja zostawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 podobno dobrek sie nia zainteresowal :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 juz wali gruszke bo az u mnie w klomnicach słychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry_k Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Madzia bo zaraz sie tam przejade ;/ i zobaczymy ile skarpet w ktorych waliles gruszke lezy na podlodze Pewnie muchy juz walą kazda szparą w oknach i drzwiach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 groza zawialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Pany mam niusa mega Magic -owi jakas k**wa wyjechala i zajebal mega zrezane autko :-( akurat przejezdzalem i mowie ale fajnie ktos zajebal patrze a tu magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi