Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 wiem ze teraz wyjde na pipke ,ze sie boje,ale jestem zamulonu strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Przyznaj się że po prostu boisz sie pojawić na spocie, boisz się tego że Cie wykopiemy.. a choroba to tylko wykręt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 nie to ze sie migam,bo czuje sie troche lepiej,ale aku mi padl :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 powiedzialbym nawet ,ze czuje sie tak jak madzia po 2min sexu kwasny kwasny no to ja nie wiem o co kaman. jak ja tylko 3 ruchy albo 7 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dzisiaj zamiast hełbatki to fervex na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Spot KoX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortex69dyzio Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a gdzie film z pozdrowieniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ee tam nuda,znowu kreski lans itd :decayed: zamieszczam 2filmy z dzisiejszego spota dyzio vs hełbatka vs sysiu z opoznionym refleksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Sysiek już usnął bo tak powoli jechaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 no to 2 film pt "przemowienie hełbatki" hełbatka ale ty bezwzgledny jetses :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 musiałem odpuscic bo bym rozjechał TEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 3 klakson, nacisnalem gaz a oni nie jada to puscilem a te swinie poszly trudno, liczy sie efekt koncowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 3 klakson, nacisnalem gaz a oni nie jada to puscilem a te swinie poszly trudno, liczy sie efekt koncowy prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 straciłem przyjaciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 straciłem przyjaciela confused4 nie mamy o czym gadac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 straciles jednego na rzecz wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 straciłem przyjaciela moj przyjacielu byles mi naprawde bliski ,moj przyjacielu byles mi jak brat ....tralalall tralalla ... zna ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Zony nie dałem , zone wziałes sobie sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Zony nie dałem , zone wziałes sobie sam... dalem gitare ,dalem samochod nanan nanana hełbatka nie przejmuj se on byl nieuleczalny a tak po za tym to jestes u MODA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi