michal_g84 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 w normalnej sytuacji nie doczytałbym tego do końca, ale tu się skusiłem i "doszedłem" do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 herbata po czym ty masz taką wenę twórczą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 po Perle Lubelskiej :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 teraz to juz na bank jestes u moda.... ,,na miescie sie widzimy ale juz sie nie znamy'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 ,,na miescie sie widzimy ale juz sie nie znamy'' :kox: .. to mnie najbardziej rozjebało.. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 będzie foch i każdy idzie w swoją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kocha, nie kocha, kocha nie kocha, kocha nie kocha ... nie kocha ;( ;( ;( ;( ;( :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 ,,na miescie sie widzimy ale juz sie nie znamy'' :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 ,,na miescie sie widzimy ale juz sie nie znamy'' :facepalm: no jak mamy sie znac jak usunał nas z FB :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 co wy do pracy nie chodzicie tylko od rano na forum siedzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 was przynajmniej kiedyś zaprosił.. ja zostałem olany sikiem prostym na całej linii i nie dostałem zaproszenia :no: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 11:40_________________________________________________siedze w pracy właśnie .. mam przerwe kanapkową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 co wy do pracy nie chodzicie tylko od rano na forum siedzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 co wy do pracy nie chodzicie tylko od rano na forum siedzicie ? no co bede robil... szef ma pracowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 to teraz powinien zabrać głos szef wszystkich szefów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 i chuuj przez wczorajszy spocik dzisiaj do pracy nie poszedlem,bo mnie rozlozylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 i chuuj przez wczorajszy spocik dzisiaj do pracy nie poszedlem,bo mnie rozlozylo ty chodzisz do pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 i chuuj przez wczorajszy spocik dzisiaj do pracy nie poszedlem,bo mnie rozlozylo chytry :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew wisisz mi krzesło bo spadłem i polamałem od smiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 i chuuj przez wczorajszy spocik dzisiaj do pracy nie poszedlem,bo mnie rozlozylo ty chodzisz do pracy? tak, w ministerstwie finansow,pobieram danine :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 jak to ktoś kiedys napisał a'propos Piotrusia Pana 08:32:16 non stop siedzi i patrzy co kto pisze i zaraz jakies riposty daaje 08:32:25 w ogole to on pracuje gdzies ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 jak to ktoś kiedys napisał a'propos Piotrusia Pana08:32:16 non stop siedzi i patrzy co kto pisze i zaraz jakies riposty daaje 08:32:25 w ogole to on pracuje gdzies ? w glównym urzędzie statystycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi