pksmlody Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 przez tyre weekend odpada... ale na rynku bede juz czatowal od 18
Ben3k Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Ja to samo. Weekend out ale w piątek jak najbardziej będę w okolicach 18
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Ja znowu w piątek do Wro zjadę po 22.
cinkers Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Panowie ktoś ma we Wrocławiu lub okolicach lakiernika zaufanego co zrobi dobrze a i nie zedrze z człowieka? Zderzak muszę pomalować.
szczuraz Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 http://autoperfectwroclaw.pl/ Przepracowałem w tej firmie 3.5 roku. Profi robota. Wczoraj wstawiłem tam teścia auto.
cinkers Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Dzięki szczuraz za info. Biorą za element 400zł. Liczyłem na trochę mniej ale zobaczymy - może się zdecyduję.
szczuraz Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 Za jakość niestety się płaci. Mam dużo tańszego gościa pod Wrocławiem ale maluje w garażu. Kto co woli.
szczuraz Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 Normalna stawka na Wro to 350pln za element nie liczac maski czy dachu. Mój sasiad kasuje po 550 za element i ma zawaloną lakiernię do połowy września.
cinkers Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 U mnie na wiosce kasuja po 300zl i robia w miare ok. Ale chce zrobic we Wrocławiu bo nie chce mi sie wozic zderzaka. 400zl jesli robia dobrze na Wrocław jest chyba ok tak myślę więc pewnie sie zdecyduje. Dzięki Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
pksmlody Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Dobra Panowie polećcie miejsce, gdzie umyją silnik kompletnie od góry i od dołu, całościowo i zrobią to dobrze. Help!
szczuraz Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 Niedźwiedzia od Legnickiej po prawej stronie albo myjnia ręczna na orlenie przy Muchoborskiej/Klecińskiej.
pksmlody Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Niedźwiedzia od Legnickiej po prawej stronie albo myjnia ręczna na orlenie przy Muchoborskiej/Klecińskiej.
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Siema. Panowie potrzebuję info.... Szukam kawalerki do wynajęcia w Trzebnicy ktoś coś wie i chciałby pomóc , musi byś w pełni umeblowana , tv , pralka , lodówka, kuchenka , łóżko itp. Jakby ktoś coś gdzieś słyszał to proszę o kontakt
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 mało jest tego , jutro jadę oglądać jedno mieszkanko.
kaju Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 mało jest tego , jutro jadę oglądać jedno mieszkanko.mmoooooorrdeczko, ju'r elajf!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi