szczuraz Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Dnia 2/26/2017 o 14:33, goldi napisał: Niestety nie mam czasu pisz do szczurka Ja jestem zablokowany z jakimikolwiek robotami do odwołania. Brakuje mi doby na spanie, forum etc... Dzisiaj pierwszy raz od 2 tygodni się zalogowałem.
kedo666 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Witam koledzy mam pewien problem od pewnego czasu szukam sobie jakiegoś bardziej rodzinnego auta , dokładnie a6 c6 bo w mojej a4 już jest ciasno lecz co znajdzie się coś "lepszego" to kilometrów od groma a ja już jestem znużony zwiedzaniem po całej Polsce i liczę na waszą pomoc a mianowicie poszukuje kogoś kto mógł by obejrzeć to autko dla mnie i ocenić stan +/- wiadomo najważniejsze to czy skrzynia szarpię i czy na zimnym łańcucha nie słychać także nie trzeba być jakimś mechaniorem i stan z zewnątrz "rzucić okiem" tutaj podaje linka to auto z waszych okolić jeśli ktoś może pomóc to proszę o kontakt priv link wysyłam poniżej Pozdrawiam Mateusz https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-xii-2006-3-0-tdi-233-km-4x4-navi-mmi-skora-wydechy-abt-ID6yLVSH.html
L1953s Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Dnia 6.03.2017 o 23:54, uszol napisał: Od góry nic nie widać? Sprawdź za silnikiem czy spod uszczelki napinacza nie daje, częsta usterka leci po całym bloku spływa po skrzyni i zostaja plamy pod autem. A jak nie to standard chłodniczka oleju, dekiel, simmeringi, odma albo miska :-) 1:0 dla kolegi winna okazuje się być prawdopodbnie uszczelka napinacza i faktycznie leje się po całym boku i kapie od strony pasażera Druga sprawa wymiana napinacza to faktycznie aż tak kosztowana sprawa? Rozmawiałem z gościem z seriwisu to mówił coś ok 2300 za ten napinacz
Gość Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) A po co nowy napinacz skoro daje spod uszczeleki? Koszt nowych z elringa to 50zl i da sie je wymienic bez sciagania walkow i rozpinania rozrzadu. Edytowane 13 Marca 2017 przez uszol
L1953s Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Pytam tylko na przyszłość. Już dawno chciałem sprawdzić stan npinacza w tym miejscu a teraz nadarzyła się okazja. Jeśli coś będzie nie tak to chyba lepiej zrobić to za jednym razem. Tylko ta cena jest delikatnie mówiąć zaporowa
Pawisco Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Ile kosztuje naprawa tylnego zawieszenia w B6, coś tam słychać u mnie z tyłu? Może gdzieś już padło to pytanie, gdzie w okolicach mogę podjechać na diagnozę? Jak tył to pewnie jakieś tuleje na wahaczach, może łączniki stabilizatora lub gumy, chciałbym to dobrze ogarnąć, żeby nie wracać do tematu
szczuraz Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Podjedź na byle jaką stację diagnostyczną. Koszt sprawdzenia przodu i tyłu to 30pln.
PrzemasWRO Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Czy ktoś z was kojarzy jakaś solidną firmę w której można pospawać rury do FMIC? Najlepiej coś do 150km od Wrocka
uosiek Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Cześć, potrzebuję PORZĄDNEGO blacharza i lakiernika we Wrocławiu żeby naprawić lewy tył po spotkaniu z bandą na parkingu piętrowym.
szczuraz Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Opublikowano 22 Marca 2017 http://www.autoperfectwroclaw.pl/ Tu masz porządny warsztat.
qrczak91 Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 A ja polecam Bohusz na Gaju, robiłem tam już dwa auta, trzecie aktualnie stoi u nich
Hardjack Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Panowie mam pytanko, kiedyś byłem w warsztacie ze swoim autem który zajmował się tylko naprawą samochodów z grupy VAG i pamiętam, że jak wracałem do siebie to wsiadałem na Niedźwiedziej. Gdzieś w tej okolicy znajdował się warsztat, ale nie jestem w stanie sobie teraz przypomnieć ani nazwy, ani gdzie to dokładnie było, bo nie znałem wtedy jeszcze Wrocławia. Wie ktoś może o jaki warsztat mi chodzi? edit// Znalazłem na street view chodziło mi o DK Auto Serwis Edytowane 24 Marca 2017 przez Hardjack
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Opublikowano 25 Marca 2017 Chłopacy pogoda ma jutro dopisać. Montujemy jakiś większy spot na stadionie?
kevim Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) W sobote/niedziele 1/2 kwiecień można by było zmontować jakiś spocik...co wy na to. Ok.pytania nie było bo sprawdziłem póżniej na feju że spot już się odbył.. :'( Edytowane 27 Marca 2017 przez kevim
szczuraz Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 No było nas trochę. Jak pogoda dopisze to zorganizujemy w przyszłym miesiącu coś z pieczoną kiełbasą w plenerze. Jeżeli uda mi się załatwić wjazd na parking leśny to dam znać.
botshek Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Panowie gdzie polecacie we Wrocku oddać auto na sprawdzenie ew. naprawę hamulców. Nie mam czasu, żeby jechać do Obrornik do VAGtune, a mam prawdopodobnie do regeneracji zacisk z przodu
Ben3k Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Przyciemniał ktoś szyby we Wro/okolicach? Ile płaciliście i gdzie?
goldi Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Karol coś 500 zł płacił Banan w a6c6 ale niech mnie maciek poprawi jak pamięta
chopin Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Dnia 28.03.2017 o 20:52, botshek napisał: Panowie gdzie polecacie we Wrocku oddać auto na sprawdzenie ew. naprawę hamulców. Nie mam czasu, żeby jechać do Obrornik do VAGtune, a mam prawdopodobnie do regeneracji zacisk z przodu a masz serie ? jeśli tak to rób swapa na 320 - bedziesz mega zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi