hornet Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 kto chętny do picia jutro?! Czekałem na to pytanie... Jutro możemy gdzieś pić... później moja dołączy do nas ponieważ mają pożegnanie gościa z pracy więc też będą pić... to gdzie się umawiamy i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pręgierz o 21:00 ?!?! jeśli będzie ciepło, możemy iść na Wyspę Słodową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pręgierz o 21:00 ?!?! jeśli będzie ciepło, możemy iść na Wyspę Słodową 21 ?? Późno. na wyspę ?? nie można w jakiejś knajpie posadzić d*py ?? Wyspa słodowa jest dla studentów.... więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 kurcze z przyczyn osobistych, ja odpadam dzisiaj. Nie wyrobię się :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czyli nici z picia.... może innym razem wyjdzie. Co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nie ma pieniędzy to i cisza ... Hornet ty w hipotecznych tez siedzisz ? jak tak to bede miał bajere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Panowie, jakiś czas temu ktoś się chwalił, że ma na wymianę alumy 16" na letnich kapciach na 15". Nie pamiętam już dokładnie... Przyznaje się ktoś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Panowie, jakiś czas temu ktoś się chwalił, że ma na wymianę alumy 16" na letnich kapciach na 15". Nie pamiętam już dokładnie... Przyznaje się ktoś?! Chyba kolega co na taxi śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 a Ty co już wakacje rozpocząłeś ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Powitać szanowne grono nareszcie weekend... Jutro z rana szukajcie czarnej B5 po lifcie na bixach - machać rencyma i nogyma a w niedziele widzimy się przy czteropaku :gwizdanie: na więcej nie dam rady, bo mam rocznice ślubu, więc jakieś kino czy coś potem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 kaju, możesz wbijać na browara bo sprzęcik już siedzi w aucie a jak tam z kablem u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 a Ty co już wakacje rozpocząłeś ? :polew: Troche mnie przewiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Powitać szanowne grono nareszcie weekend... Jutro z rana szukajcie czarnej B5 po lifcie na bixach - machać rencyma i nogyma a w niedziele widzimy się przy czteropaku :gwizdanie: na więcej nie dam rady, bo mam rocznice ślubu, więc jakieś kino czy coś potem... Jak będzie pogoda to będzie rowerek z pifffem a jak nie będzie pogody to pierdo....le piję w domu i nigdzie nie jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Michu, po kabel muszę podjechać na Surmin... Zadzwonić wcześniej, laptopa do auta i tyle filozofii. Tylko w tygodniu teraz zapierdalam po pracy u kumpla na budowie mu trochę pomagam, więc z czasem kiepsko... Zobaczymy lada dzień.[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 21:52_________________________________________________ Powitać szanowne grono nareszcie weekend... Jutro z rana szukajcie czarnej B5 po lifcie na bixach - machać rencyma i nogyma a w niedziele widzimy się przy czteropaku :gwizdanie: na więcej nie dam rady, bo mam rocznice ślubu, więc jakieś kino czy coś potem... Jak będzie pogoda to będzie rowerek z pifffem a jak nie będzie pogody to pierdo....le piję w domu i nigdzie nie jadę I tak Cie znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 spoko spoko, nie śpieszy mi się aż tak. sam mam ciężko z czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja dzisiaj skonczylem schody robic, co o nich myslicie przy okazji OOOO sie zalapala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 romeo też mógł sobie schody pod okno wybudować... nie pomyslał chłopak.. a to wojtas ma spokojne dojście do panienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hehe, drzwi będą, w miejsce okna :> narazie są schody, wiecie ile kosztuja ? Normalnie dowiadujac sie ceny zaczynaly sie od 15-23 tys zl nawet nie za takie cos, tylko za byle co , a to robota wlasna, wiec mysle ze nie jest zle :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no jak na własną robotę to nawet w górę idą te schody a tak na serio to znawcą nie jestem ale wygląda na dobrze zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi