szczuraz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ta poszli... Wyszedłem z garażu kończę browar i dopiero spać. Przekonałem sie ze odkrecenie gruchy od turbo to gruba zabawa pomimo ze śruby na widoku. Jutro zamotam lamana dyche i walczę dalej
KYLOMC Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nie spać , zwiedzać . . . . . . zapieeerdaaa...ć
Nelson Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Maciek ja mam nadkole z eski. Wysłane z monopola 24/7 ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 07:39 ---------- To wina niemców. Wszystko co złe idzie z zachodu nawet kostka jak by ta niemiecka kostka byla to by bylo dobrze ;P A taki koziro wiraszka był na glebie i z rantem wystającym:grin: Na wjeździe do garażu już tak nie pajacował
arre Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Maciek ja mam nadkole z eski.Wysłane z monopola 24/7 ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 07:39 ---------- To wina niemców. Wszystko co złe idzie z zachodu nawet kostka jak by ta niemiecka kostka byla to by bylo dobrze ;P A taki koziro wiraszka był na glebie i z rantem wystającym:grin: Na wjeździe do garażu już tak nie pajacował mialem jeszcze opuszczac przod ale po wczorajszym wroclawiu sie grubo zastanawiam tyle ze jeszcze moge przod utwardzic ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- i to nie wjazd do garazu a zasieki przeciw glebowe
Nelson Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Maciek ja mam nadkole z eski.Wysłane z monopola 24/7 ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 07:39 ---------- To wina niemców. Wszystko co złe idzie z zachodu nawet kostka jak by ta niemiecka kostka byla to by bylo dobrze ;P A taki koziro wiraszka był na glebie i z rantem wystającym:grin: Na wjeździe do garażu już tak nie pajacował mialem jeszcze opuszczac przod ale po wczorajszym wroclawiu sie grubo zastanawiam tyle ze jeszcze moge przod utwardzic ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- i to nie wjazd do garazu a zasieki przeciw glebowe W tej przejazdówce było jeszcze gorzej, ale chłopaki robili drogę zaraz obok, dałem na flaszkje i podsypali wjazd i wyjazd:wink:
Gość cwiara Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Razem mordy moczyliscie wczoraj?
arre Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Razem mordy moczyliscie wczoraj? maly deal tylko kilo koksu i do domu
kaju Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Razem mordy moczyliscie wczoraj? maly deal tylko kilo koksu i do domu a bułgarke jakąś dał do podupcenia? czy dalej taka sknera?
arre Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Razem mordy moczyliscie wczoraj? maly deal tylko kilo koksu i do domu a bułgarke jakąś dał do podupcenia? czy dalej taka sknera? wymienilismy sie kolegami
qrczak91 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Panowie, z niepewnego źródła wiem, że siedzą u mnie żarówki D1S. Jakie warto kupić? Ile wyniesie mnie komplet (albo przynajmniej jedna sztuka)? Ciężko to to wymienić będzie?
chopin Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Panowie, z niepewnego źródła wiem, że siedzą u mnie żarówki D1S. Jakie warto kupić? Ile wyniesie mnie komplet (albo przynajmniej jedna sztuka)? Ciężko to to wymienić będzie? ja wyhaczyłem od hammera z forum ori z aso za 130zeta /szt
Duds Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Kup se zwykłe chinole, najważniejsza jest przetwornica Ja tam nie widzę różnicy jak miałem chinole, a mam teraz ori philipsy.
chopin Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Panowie, z niepewnego źródła wiem, że siedzą u mnie żarówki D1S. Jakie warto kupić? Ile wyniesie mnie komplet (albo przynajmniej jedna sztuka)? Ciężko to to wymienić będzie? ja wyhaczyłem od hammera z forum ori z aso za 130zeta /szt osram xenarc ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- Kup se zwykłe chinole, najważniejsza jest przetwornica Ja tam nie widzę różnicy jak miałem chinole, a mam teraz ori philipsy. porypało ? chinolami może spalić przetwornice a napewno fabrycznie nie ma KOITO które są wytrzymałem na wszystkie chińskie podróby. Kumpel kupił chinole i przy pierwszym odpaleniu zjarał przetwornice bo żydził na oryginał . I nie dość że musiał wybulić na ori żarniki to jeszcze na nowe przetwornice - I TAKA TO BYŁA OSZCZĘDNOŚĆ także tego:hi:
Gość cwiara Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Przeciez mi padla przetwornica po tygodniu jak zalozylem chinole. Do ori przetwornic tylko ori zarniki.
Duds Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja przelatałem rok na chinolach i przetwornicach hella i było git Teraz mam koito i ori philipsy, ale jak się spalą to kupuję chinole
szczuraz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Kajak startuj na moda działu 2.5tdi
Rekomendowane odpowiedzi