Gniady Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jak będziesz miał ochotę to możemy zaatakować pkp po 22 jak zjade do domu Coś mnie choroba łapie bo na rowerze rano zmarzłem -odpadam.
banan87 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Panowie jutro ruszam w trasę pod Dortmund, wracam we wtorek wieczorem, wesołych świąt wszystkim, udanej zabawy w piątek!
Gość cwiara Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Panowie jutro ruszam w trasę pod Dortmund, wracam we wtorek wieczorem, wesołych świąt wszystkim, udanej zabawy w piątek! Szerokości i do spania
musti Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 NIE SPAĆ , ZWIEDZAĆ to do juta Pany ja ju idę lulu bo ten tego no
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja zaraz będę zwiedzał garaż
Budzik01 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Panowie, kolejne szybkie pytanko, odnośnie bagażnika w Sedanie moim. Mianowicie: jak naciskam przycisk w klapie, otwarcia to slysze że pracuje ten silniczek popychacz cięgna do otwierania ale chyba jest za słaby czy cos bo raz otowrzy a raz praktycznie w clae nie otwiera za pierwszym razem w miare sluchac normalna prace jak ncisne drugi raz to w ogole nie rusz tak jak by siły nie miał, jakaś przyczyna ?
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Sprawdź mechanizm czy luzu niema. Zerwij tapicere i masz na wierzchu
Gość cwiara Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Panowie, kolejne szybkie pytanko, odnośnie bagażnika w Sedanie moim. Mianowicie: jak naciskam przycisk w klapie, otwarcia to slysze że pracuje ten silniczek popychacz cięgna do otwierania ale chyba jest za słaby czy cos bo raz otowrzy a raz praktycznie w clae nie otwiera za pierwszym razem w miare sluchac normalna prace jak ncisne drugi raz to w ogole nie rusz tak jak by siły nie miał, jakaś przyczyna ? 2 minuty i znalazłem.Wystarczy opcja szukaj i troche poszperać http://a4-klub.pl/nadwozie-14/b6-awx-moge-otworzyc-tylnej-klapy-avant-5113/ Avant czy sedan taka sama zasada działania.
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Raz szukajka go ugryzla i już się boi ---------- Post dopisany at 01:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:33 ---------- Znaczy czas spać czy co ? ---------- Post dopisany at 01:31 ---------- Poprzedni post napisany at 01:19 ---------- To i ja spać idę...
Budzik01 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ćwiara dzięki, powiem Ci że szukałem ale na ten temat nie trafiłem Dzięki za pomoc zobacyzmy czy tam mi odpiszą, bo wolal bym to w domu jak się da zrobić niż do aso jechac po to;/
goldi Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Cześc dziewczęta :hi:Wesołych Świąt i myślę że za tydzień zamiast spota zrobimy grilla u mnie w sobotę lub w niedzielę oczywiście bez alkoholowego ja święta spędzam na wyjazdach co będę gotował bawcię się dzis dobrze
oca69 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 No cóż pora zebrać zwłoki z wyra Goldi koleżanko , Dziękuje za życzenia i wzajemnie
nitroo Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wesołych Świąt i udanej zabawy dziś Panowie :hi:Wypijcie moje zdrówka i także za tych innych, co nie mogą się dziś pojawić :banan:Ja cisnę do siebie na święta - do usłyszenia
szczuraz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2014 To o której sie zbieracie w dobrej ? Na 14 pojechałem do pracy także jak dobrze pójdzie to na 21 może uda mi sie dotrzeć
Rekomendowane odpowiedzi