kaju Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM Goldik ja Cie przepraszam ale ja to przecież wiesz że zawsze i nigdy nie ma problemu ja poprostu musze zarządzić jako główny organizator wrocławskich zamieszań i zara będzie wsio zorganizowane to co dzisiaj rozumiem grill u Goldiego ? No tak. Takiego organizatora jak Ty to ze swiecą szukać :polew::polew::polew::polew::polew: paczaj flaszeczko Ty moja, nasz hit na sadolu Szambo w rytmie Disco Polo - Sadistic.pl
goldi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dobra krótka piłka robimy dziś grilla na 17 u mnie czy nie żebym wiedział na czym stoję takze pisać jeżeli nie dzis to może następna sobota
chopin Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dobra krótka piłka robimy dziś grilla na 17 u mnie czy nie żebym wiedział na czym stoję takze pisać jeżeli nie dzis to może następna sobota robimy dzisiaj , na 17 u Goldiego. Kto mnie może zgarnąć ? bo ja przy grillu to nie wysiedze o wodzie
kaju Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ja Cie przepraszam ale ja to przecież wiesz że zawsze i nigdy nie ma problemu Kto mnie może zgarnąć ? pjeeeeerdolony centuś! :polew: jeszcze zapytaj kto Ci postawi
Lolek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To moze w przyszly weekend tego grila, moja bedzie do 21 w pracy to będę mial wiecej swobody, a dziś to MM. Ale nie nalegam. Zrobcie jak uwazacie:hi:
Gniady Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wchodzę na forum czytam wypowiedzi szopena i automatycznie wyłączam komputer na wiele tygodni ,profilaktycznie zażywam Deprim na depresje i idę na rower żeby zapomnieć bo nie chcę o tej porze pić alkoholu pa!
kaju Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wchodzę na forum czytam wypowiedzi szopena i automatycznie wyłączam komputer na wiele tygodni ,profilaktycznie zażywam Deprim na depresje i idę na rower żeby zapomnieć bo nie chcę o tej porze pić alkoholu pa! Gniady, ja Cie uwielbiam
goldi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 OK to widzimy się pod MM temat zamknięty może uda siew za tydzień
chopin Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wchodzę na forum czytam wypowiedzi szopena i automatycznie wyłączam komputer na wiele tygodni ,profilaktycznie zażywam Deprim na depresje i idę na rower żeby zapomnieć bo nie chcę o tej porze pić alkoholu pa! Ok , jak ja czytam wypowiedzi gniadego to już mi się odechciało przyjechać na spota. To narazie , mnie nie ma.
goldi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 jak dzieci normalnie brak mi słów brać tylko i
kaju Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 jak dzieci normalnie brak mi słów brać tylko i ja tam beke z tego ciągne
Gniady Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Foch klasyczny proszę państwa:grin::grin: ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- To moze w przyszly weekend tego grila, moja bedzie do 21 w pracy to będę mial wiecej swobody, a dziś to MM. Ale nie nalegam. Zrobcie jak uwazacie:hi: Obyś kolego nie został pantofelkiem przez ten brak swobody:grin:
kaju Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Foch klasyczny proszę państwa:grin::grin:---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- To moze w przyszly weekend tego grila, moja bedzie do 21 w pracy to będę mial wiecej swobody, a dziś to MM. Ale nie nalegam. Zrobcie jak uwazacie:hi: Obyś kolego nie został pantofelkiem przez ten brak swobody:grin: też kiedyś byłem taki głupi - piękne to były czasy - bynajmniej tak mi się wydawało
Lolek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dobrze jest Pany nie ma co narzekac.....
Gniady Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wchodzę na forum czytam wypowiedzi szopena i automatycznie wyłączam komputer na wiele tygodni ,profilaktycznie zażywam Deprim na depresje i idę na rower żeby zapomnieć bo nie chcę o tej porze pić alkoholu pa! Ok , jak ja czytam wypowiedzi gniadego to już mi się odechciało przyjechać na spota. To narazie , mnie nie ma. Przyjedż proszę przecież nie spędzisz całej niedzieli na plebanii.
Lolek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wchodzę na forum czytam wypowiedzi szopena i automatycznie wyłączam komputer na wiele tygodni ,profilaktycznie zażywam Deprim na depresje i idę na rower żeby zapomnieć bo nie chcę o tej porze pić alkoholu pa! Ok , jak ja czytam wypowiedzi gniadego to już mi się odechciało przyjechać na spota. To narazie , mnie nie ma. Przyjedż proszę przecież nie spędzisz całej niedzieli na plebanii. i nie będzię komu zdjęć robić, bo każdy się śmiał ale aparatu żaden się nie chwycił ---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- gniady dzisiaj też rowerkiem?
Nelson Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Banan Ty sędziujesz? Wysłane z monopola 24/7
Rekomendowane odpowiedzi