goldi Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 u mnie sąsiedzi robią grilla w tą ulewę niech dzis sie wypada jutro będziemy mieli ładnie
szczuraz Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ---------- Przez tą ulewe musielismy iść z grillem pod most a na stolik miejsca zabraklo
KYLOMC Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 u mnie sąsiedzi robią grilla w tą ulewę niech dzis sie wypada jutro będziemy mieli ładnie jutro ma własnie być lipa ...
jozek726 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/
Lolek Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Pany może mi któryś sprawdzić w etce jakie mam kupić oringi i uszczelkę do chłodniczki oleju i poda mi nr? Silnik AVG:hi:
Gniady Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/ Jak wpadniesz na grila to wezmę
Lolek Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Ty gniady a ty czasem nie miałeś imprezować? a nie siedzieć na forum
szczuraz Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Już poimprezował bo za zakupy się bierze
Gniady Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Już poimprezował bo za zakupy się bierze Sąsiad odpad idziesz na piwo?
szczuraz Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Jedno z kulturą bo jestem już delikatnie za***any
kaju Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jedno z kulturą bo jestem już delikatnie za***any
szczuraz Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Jedno z kulturą bo jestem już delikatnie za***any Akcja się kręci. Wyszło jak zwykle
kaju Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jedno z kulturą bo jestem już delikatnie za***any Akcja się kręci. Wyszło jak zwykle kogo Ty chciałeś w c**ja zrobić?
szczuraz Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Ja chciałem z kulturą a nie maraton osiedlowy. Rozeszlismy się juz do domów bo były problemy z kontrolą trakcji. Jutro musimy ustalić dlaczego sterownik esp wysyłał błędne informacje do ecu. Grunt że navi miała aktualne mapy i dotarliśmy cało do domu. ---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- Jakby co Gniady ma nieaktualne mapy i prowadzi objazdami przez stacje. Wychodzi że ma mały zasięg na zbiorniku.
chopin Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jedno z kulturą bo jestem już delikatnie za***any Akcja się kręci. Wyszło jak zwykle kogo Ty chciałeś w c**ja zrobić? młodzik a Ty się wyrażaj jakoś z kulturą a nie klniesz jak szewc :whip2: :grin:
kaju Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jedno z kulturą bo jestem już delikatnie za***any Akcja się kręci. Wyszło jak zwykle kogo Ty chciałeś w c**ja zrobić? młodzik a Ty się wyrażaj jakoś z kulturą a nie klniesz jak szewc :whip2: :grin: poczkej przyjade to Ci w ten poniemiecki kask
chopin Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jedno z kulturą bo jestem już delikatnie za***any Akcja się kręci. Wyszło jak zwykle kogo Ty chciałeś w c**ja zrobić? młodzik a Ty się wyrażaj jakoś z kulturą a nie klniesz jak szewc :whip2: :grin: poczkej przyjade to Ci w ten poniemiecki kask czekam ---------- Post dopisany at 00:41 ---------- Poprzedni post napisany at 00:35 ---------- Gniady i reszta , zrobić dzieciakom do zabawy
Lolek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Siema, chyba pogoda nie dopisuje, Aso otwarte uszczelki zakupionek, tylko ja się pytam czemu to takie drogie!!! Zaplacilem za to gowno 77zl:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi