hornet Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 czemu nie ale najpierw pojaw się na spocie od tego zaczynamy Nie słuchaj szczurka... pewnie dzisiaj leków nie wziął i dlatego bredzi. Na spocie ustalamy kiedy pijemy na kolejny tydzień, żeby każdy jakoś w miarę mógł sobie ustawić zadania domowe.... opieka nad dziećmi, zaspokojenie żony, etc. Mam nadzieję, że jak się nachlejesz to nie masz jazd jak jeden tu taki co idzie i nagle znika i wbija do obcych do stolika :polew:
emay Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Zarejestrowalem dzisiaj wóz, a więc i ja jako nowy przybęde w niedziele na spot.
goldi Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Wybieracie się na zlot grupy vag do Nysy w czerwcu my z ekipą audi 80 śmigamy jak ktoś chce to niech dołączy do nas :>
Gniady Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Organizujemy wyjście na piwo w sobote zamiast spota niedzielnego -piątek odpada bo niektórzy pracują możemy iść z czteropakiem do parku na ławke jak będzie pogoda potem myśleć co dalej, ewentualnie gdzieś do ogródka piwnego albo od razu do klubu -Mundo odpada -pisze wcześniej żeby zaplanować wieczór - tyle ludzi w klubie zobaczymy kto pije mleko a kto chętnie napiłby się browara - pozdrawiam i czekam na chętnych :beer1:
hornet Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Organizujemy wyjście na piwo w sobote zamiast spota niedzielnego -piątek odpada bo niektórzy pracują możemy iść z czteropakiem do parku na ławke jak będzie pogoda potem myśleć co dalej, ewentualnie gdzieś do ogródka piwnego albo od razu do klubu -Mundo odpada -pisze wcześniej żeby zaplanować wieczór - tyle ludzi w klubie zobaczymy kto pije mleko a kto chętnie napiłby się browara - pozdrawiam i czekam na chętnych :beer1: Mnie od czwartku nie ma w mieście Wracam w niedzielę w nocy. ;(
Gniady Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Mi pasuje picie wstepne w plenerze No to na razie jest nas trzech
michu93 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 zamiast dope, będzie chyba "Q" nie, nie chodzi o quattro chodzi ci o "Q" z Golfa IV?
Slavak Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Witam, mam pytanie. Gdzie we Wrocławiu najlepiej i w miarę rozsądnej cenie, można wyciąć kata ?? bo dzisiaj powiedział mi 300 zł :/ niby sprzedam kata i nie będzie tak drogo, ale nie wiem ile to normalnie kosztuje. I gościu jeszcze mówił, że ogólnie, wycięcie kata w moim silniku to skomplikowana sprawa? Pozdro!
hornet Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Witam, mam pytanie. Gdzie we Wrocławiu najlepiej i w miarę rozsądnej cenie, można wyciąć kata ?? bo dzisiaj powiedział mi 300 zł :/ niby sprzedam kata i nie będzie tak drogo, ale nie wiem ile to normalnie kosztuje. I gościu jeszcze mówił, że ogólnie, wycięcie kata w moim silniku to skomplikowana sprawa? Pozdro! Ja na małopanewskiej wycinałem za 100zł a sprzedałem drożej
szczuraz Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Opublikowano 17 Maja 2011 Witam, mam pytanie. Gdzie we Wrocławiu najlepiej i w miarę rozsądnej cenie, można wyciąć kata ?? bo dzisiaj powiedział mi 300 zł :/ niby sprzedam kata i nie będzie tak drogo, ale nie wiem ile to normalnie kosztuje. I gościu jeszcze mówił, że ogólnie, wycięcie kata w moim silniku to skomplikowana sprawa? Pozdro! poszukaj na forum albo na alledrogo pana gruchota . Cały zestaw na podmianke ze 150 pln a kata w całości drożej sprzedasz .
qrczak91 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja na plener generalnie średnio chętny jestem... za dużo policji się kręci Ewentualnie ogródek u Szczurka czeka przecież na nas a tak na poważnie to ja bym był za Spiżem, zamówić słup piwa i będzie git, najlepiej tylko rezerwacje zrobić, a do tego potrzeba ilości osób
hornet Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja na plener generalnie średnio chętny jestem... za dużo policji się kręci Ewentualnie ogródek u Szczurka czeka przecież na nas a tak na poważnie to ja bym był za Spiżem, zamówić słup piwa i będzie git, najlepiej tylko rezerwacje zrobić, a do tego potrzeba ilości osób Jak chcecie spiż to już dzisiaj róbcie rezerwację bo z dnia na dzień będzie coraz ciężej. Ładnie dzisiaj koleś doyebał radiowozowi pod arkadami..... wyyebał mu aż miło.....
wojtas-audi Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Bede mial wolna chate w wakacje to Was zaprosze na Wies Da sie czyms samemu pomalowac alu felgi ? Zeby to w miare wygladalo ? I drugie pytanie, poszukuje jakiegos dobrego taniego warsztatu co zajmuje sie klima, chodzi o auto mojej mamy citroen xsara, cos tam jest uszkodzone, prawdopodobnie parownik dziurawy, w citroenie zawolali ponad 3k , mialem namiar na jakas firme gdzies za wrockiem w stronie trzebnicy ale nie odbieraja ....
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Bede mial wolna chate w wakacje to Was zaprosze na Wies Da sie czyms samemu pomalowac alu felgi ? Zeby to w miare wygladalo ? I drugie pytanie, poszukuje jakiegos dobrego taniego warsztatu co zajmuje sie klima, chodzi o auto mojej mamy citroen xsara, cos tam jest uszkodzone, prawdopodobnie parownik dziurawy, w citroenie zawolali ponad 3k , mialem namiar na jakas firme gdzies za wrockiem w stronie trzebnicy ale nie odbieraja .... A jak sie ta firma nazywa? Ja mieszkam za Wrockiem w strone Trzebnicy to jak coś to mogę Ci tą firme sprawdzic ...może namiar masz zły
wojtas-audi Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Jutro bede wiedzial jak sie nazywa i gdzie dokladnie jest
michu93 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 wojtas ja robiłem w zeszłym roku klimę w passacie i objechałem z 5 fachowców i dopiero ten w Oleśnicy doszedł do tego, że kabelek w gumie pod zderzakiem był nadpalony i nie przepuszczał. jakbyś chciał to mogę podesłać namiary
Rekomendowane odpowiedzi