Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta 1 miałem jeszcze parę godzin temu

---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ----------

kolejna aktualizacja poszła. Gniady widzę że kukasz aktywny jesteś ?

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Chopin Ty mi się przed mahce nie wpierdalaj bo Cię dolot wciągnie :decayed: a poza tym nie cwaniakuj u mnie na dzielni :wink:

Opublikowano

Chopin Ty mi się przed mahce nie wpierdalaj bo Cię dolot wciągnie :decayed: a poza tym nie cwaniakuj u mnie na dzielni :wink:

ee eeee eeeeee, z czopenem jak z jajkiem, kto by mu anielski orszak zagrał, jakbyś parafie grajka pozbawił? :grin:

Opublikowano

Chopin tera arbeituje na moim wypiz*owie :grin: tudzież przejeżdża tuż obok mojego zakładu u filuje :wink:

Opublikowano
Chopin tera arbeituje na moim wypiz*owie :grin: tudzież przejeżdża tuż obok mojego zakładu u filuje :wink:

ciesz się, że zakładu pilnuje a nie chaty, wtedy byłby powód do zmartwień :grin: daj znać jutro jak się obudzisz :wink:

Opublikowano

ja Ci przepowiadam załóż tą tablicę na przód bo będzie mandacik :grin: no chyba że sie nie zatrzymasz do kontroli i przycisniesz nieco :grin:

Opublikowano

Jakiś kościół nowy otworzyli ? Btw miales pochwalic się maszynami w zakładzie jakiś czas temu. :decayed:

Opublikowano

Jakiś kościół nowy otworzyli ? Btw miales pochwalic się maszynami w zakładzie jakiś czas temu. :decayed:

:grin::grin:

Opublikowano

:grin:

:siema:

Opublikowano

Dobry i ostatni dzień pracy

Opublikowano

Bry. :hi:

Opublikowano

Chciałbyś heh urlopik

Opublikowano

Ty na urlopik a papierów do pendolino dalej niema . :decayed:

Opublikowano

Ja już nie ALSTOM tylko general electric prawdopodobnie juz wykupili nas sam alstom będzie zajmował sie transportem, takze szukajcie mi roboty bo nie wiadomo co będzie :decayed:

Opublikowano

U mnie na warsztacie potrzebuja mlodego :decayed:

Jakby ktos cos....

Opublikowano

:hi::hi:

Panowie Pytanie takowe mam :D

Czy jak mi zaczyna szwankować FIS, to czy muszę wymienić cały licznik ?? czy da radę jakoś sam FIS ??

Opublikowano

W b6 fis sie sypie to rzadkosc. Mozna sam fis wymienic. Czerwony czy kolor?

Opublikowano

Ćwiara mogę Ci fotke cyknąć jak to wygląda, raz odpala sie normalnie zwłaszcza jak jest cieplej, i działa czasmi działa w połowie i wariuje ;/

A Fis Kolor do Diesla :D