szczuraz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Beta 1 miałem jeszcze parę godzin temu ---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- kolejna aktualizacja poszła. Gniady widzę że kukasz aktywny jesteś ?
szymeniu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Chopin Ty mi się przed mahce nie wpierdalaj bo Cię dolot wciągnie a poza tym nie cwaniakuj u mnie na dzielni
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Chopin Ty mi się przed mahce nie wpierdalaj bo Cię dolot wciągnie a poza tym nie cwaniakuj u mnie na dzielni ee eeee eeeeee, z czopenem jak z jajkiem, kto by mu anielski orszak zagrał, jakbyś parafie grajka pozbawił?
szymeniu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Chopin tera arbeituje na moim wypiz*owie tudzież przejeżdża tuż obok mojego zakładu u filuje
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Chopin tera arbeituje na moim wypiz*owie tudzież przejeżdża tuż obok mojego zakładu u filuje ciesz się, że zakładu pilnuje a nie chaty, wtedy byłby powód do zmartwień daj znać jutro jak się obudzisz
chopin Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Chopin Ty mi się przed mahce nie wpierdalaj bo Cię dolot wciągnie a poza tym nie cwaniakuj u mnie na dzielni ja Ci przepowiadam załóż tą tablicę na przód bo będzie mandacik no chyba że sie nie zatrzymasz do kontroli i przycisniesz nieco
szczuraz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Chopin tera arbeituje na moim wypiz*owie tudzież przejeżdża tuż obok mojego zakładu u filuje Jakiś kościół nowy otworzyli ? Btw miales pochwalic się maszynami w zakładzie jakiś czas temu.
Gość cwiara Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Chopin tera arbeituje na moim wypiz*owie tudzież przejeżdża tuż obok mojego zakładu u filuje Jakiś kościół nowy otworzyli ? Btw miales pochwalic się maszynami w zakładzie jakiś czas temu. :grin:
Gość cwiara Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dobry i ostatni dzień pracy wy***ali Cie?
szczuraz Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ty na urlopik a papierów do pendolino dalej niema .
goldi Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja już nie ALSTOM tylko general electric prawdopodobnie juz wykupili nas sam alstom będzie zajmował sie transportem, takze szukajcie mi roboty bo nie wiadomo co będzie
Gość cwiara Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 U mnie na warsztacie potrzebuja mlodego Jakby ktos cos....
Budzik01 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 :hi: Panowie Pytanie takowe mam Czy jak mi zaczyna szwankować FIS, to czy muszę wymienić cały licznik ?? czy da radę jakoś sam FIS ??
Gość cwiara Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 W b6 fis sie sypie to rzadkosc. Mozna sam fis wymienic. Czerwony czy kolor?
Budzik01 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ćwiara mogę Ci fotke cyknąć jak to wygląda, raz odpala sie normalnie zwłaszcza jak jest cieplej, i działa czasmi działa w połowie i wariuje ;/ A Fis Kolor do Diesla
Rekomendowane odpowiedzi